JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
25 jan.
144 krBlaBlaCar Bus
ons
26 jan.
144 krBlaBlaCar Bus
tors
27 jan.
144 krFlixbus
fre
28 jan.
144 krFlixbus
lör
29 jan.
144 krFlixbus
sön
30 jan.
144 krFlixbus
mån
31 jan.
144 krFlixbus
tis
1 feb.
144 krBlaBlaCar Bus
ons
2 feb.
144 krBlaBlaCar Bus
tors
3 feb.
166 krBlaBlaCar Bus
fre
4 feb.
144 krBlaBlaCar Bus
lör
5 feb.
144 krBlaBlaCar Bus
sön
6 feb.
144 krBlaBlaCar Bus
mån
7 feb.
144 krBlaBlaCar Bus
tis
8 feb.
144 krBlaBlaCar Bus
ons
9 feb.
144 krBlaBlaCar Bus
tors
10 feb.
144 krBlaBlaCar Bus
fre
11 feb.
144 krBlaBlaCar Bus
lör
12 feb.
166 krBlaBlaCar Bus
sön
13 feb.
144 krBlaBlaCar Bus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Toulouse till Barcelona

distanceAvstånd253 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss144 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Ouibus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Linebus eller Infobus

Bussar från Toulouse till Barcelona är resa 253 km lång och tar i genomsnitt 5 h 25 min med våra partner som Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Linebus eller Infobus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 144 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 144 kr. Resande avreser oftast från Toulouse Matabiau och anländer till Barcelona, Estació d'Autobusos Nord.

Bussbolag: Toulouse – Barcelona

För så lite som 144 kr kan du resa med buss från Toulouse till Barcelona med. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Resetips: Bussar från Toulouse till Barcelona

Ta bussen till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Toulouse to Barcelona.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från Toulouse till Barcelona vara?

De billigaste buss biljetterna från Toulouse till Barcelona är 144 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Toulouse till Barcelona. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Toulouse till Barcelona?

Buss biljetter till Barcelona från Toulouse kostar 144 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Toulouse till Barcelona och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur lång är sträckan mellan Barcelona och Toulouse om jag väljer att resa med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från Toulouse till Barcelona? Avståndet mellan Toulouse och Barcelona med buss är runt 253 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Toulouse till Barcelona kan du få.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Toulouse till Barcelona med buss?

Restiden med buss från Toulouse till Barcelona kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 5 h 25 min.

Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Toulouse till Barcelona?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Toulouse till Barcelona åker de ofta från Toulouse Matabiau i Toulouse och kommer fram till Barcelona, Estació d'Autobusos Nord i Barcelona. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Toulouse och Barcelona i förväg.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Toulouse och i Barcelona?

Du kan åka buss från Toulouse på Toulouse Matabiau som ligger 1.1 km från cityområdet. När du kommer fram till Barcelona kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Barcelona, Estació d'Autobusos Nord, som ligger 2.1 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Toulouse och Barcelona?

Om du letar efter billiga bussar från Toulouse till Barcelona kan du lita på att Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Linebus eller Infobus kan ta dig till Barcelona snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Toulouse och Barcelona för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Kan jag hitta en direkt resa med buss från Toulouse till Barcelona utan transfer emellan?

Om du vill ta en direkt resa med buss från Toulouse till Barcelona, kan du kolla upp Flixbus, BlaBlaCar eller BlaBlaCar Bus. Om det inte finns några direktresor från Toulouse till Barcelona kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Barcelona.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Toulouse till Barcelona?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Toulouse och Barcelona. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Toulouse till Barcelona så smidig som möjligt.

Din buss resa från Toulouse till Barcelona måste inte ta slut i Barcelona. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Barcelona är Madrid, Paris eller Valencia. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Madrid, Paris eller Valencia kan Omio hjälpa dig!

Din buss resa från Toulouse till Barcelona måste inte ta slut i Barcelona. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Barcelona är Madrid, Paris eller Valencia. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Madrid, Paris eller Valencia kan Omio hjälpa dig!

Kan jag resa från Toulouse till Barcelona med buss istället för att resa med bil?

Det är inga problem att resa från Toulouse till Barcelona utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Toulouse till Barcelona. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Toulouse
Barcelona
Toulouse, Gare Routière, 68 Bd. Pierre Sémand
Bekvämligheter