JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
20 okt.
1117 krFlixbus
1479 krBulgaria Air
tors
21 okt.
Hitta priser
1812 krAir Serbia
fre
22 okt.
Hitta priser
1006 krryanair sun
lör
23 okt.
1064 krFlixbus
1080 krWizz Air
sön
24 okt.
Hitta priser
1905 krBulgaria Air
mån
25 okt.
1075 krFlixbus
219 krryanair sun
tis
26 okt.
Hitta priser
432 krWizz Air
ons
27 okt.
1170 krFlixbus
1266 krBulgaria Air
tors
28 okt.
Hitta priser
1107 krAir France
fre
29 okt.
Hitta priser
1107 krAir France
lör
30 okt.
1224 krFlixbus
1777 krAir France
sön
31 okt.
Hitta priser
1080 krWizz Air
mån
1 nov.
1181 krFlixbus
612 krryanair sun
tis
2 nov.
Hitta priser
1515 krLot Polish Airlines
ons
3 nov.
851 krFlixbus
87 krryanair sun
tors
4 nov.
Hitta priser
162 krWizz Air
fre
5 nov.
Hitta priser
175 krryanair sun
lör
6 nov.
Hitta priser
965 krLufthansa Cityline
sön
7 nov.
Hitta priser
648 krWizz Air
mån
8 nov.
Hitta priser
236 krryanair sun

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Paris till Sofia
Ta ett flyg enkelt till Sofia. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Sofia.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Paris till Sofia?
Det billigaste sättet att ta sig till Sofia från Paris är genom flyg och det kan kosta så lite som 219 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Paris till Sofia.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Paris till Sofia?
Att resa med flyg från Paris till Sofia kostar i genomsnitt 1 133 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid av dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt avstånd är det mellan Sofia och Paris med flyg?
När du reser från Paris till Sofia med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Paris och Sofia är ungefär 1757 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Paris till Sofia med flyg?
En flyg resa från Paris till Sofia har en genomsnittlig resetid på 2 h 40 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Paris till Sofia så snabbt som möjligt.
Vilken är den mest använda flygplatser i Sofia och i Paris?

När man reser med flyg från Paris till Sofia kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Paris på Paris Charles de Gaulle Airport och de flesta anländer i Sofia på Sofia Airport.

Vart ligger flygplatser i Paris och i Sofia?

När du planerar din resa till Sofia från Paris kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Paris är Paris Charles de Gaulle Airport som ligger 23 km från cityområdet. I Sofia är den mest populära flygplats Sofia Airport och den ligger 6 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Paris till Sofia?
För att hitta bästa flyg från Paris till Sofia, kan du använda dig av dessa flygbolag: Wizz Air, Bulgaria Air, Air France, Ryanair, Lufthansa eller Air Serbia. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Paris till Sofia och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Kan jag hitta en direkt resa med flyg från Paris till Sofia utan transfer emellan?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Paris till Sofia? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Paris till Sofia med Bulgaria Air eller Air France. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Paris till Sofia kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Sofia snabbast.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Paris till Sofia?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Paris och Sofia. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Paris till Sofia så smidig som möjligt.
Jag planerar att resa från Paris till Sofia med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Sofia som också är värda ett besök?
Många resenärer som anländer i Sofia med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Plovdiv, Bukarest eller Burgas. Om du också vill upptäcka Plovdiv, Bukarest eller Burgas från Sofia kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Paris till Sofia: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver