Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Paris och Kastrup

distanceAvstånd1023 km
changesDirektflygJa

Flyg från Paris till Kastrup är färdväg 1023 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Paris Charles de Gaulle Airport och landar på Københavns Lufthavn.

Resetips

Flyg från Paris till Kastrup
Ta ett flyg enkelt till Kastrup. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Kastrup.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Kastrup och Paris med flyg?
När du reser med flyg från Paris till Kastrup kommer sträckan att ligga på cirka 1023 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Paris till Kastrup i förväg genom Omio.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Paris till Kastrup?

När det gäller en resa med flyg mellan Paris och Kastrup är de mest populära flygplatser i Paris Paris Charles de Gaulle Airport och i Kastrup är Københavns Lufthavn den mest populära flygplats.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Paris och i Kastrup?

När du åker från Paris kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Paris Charles de Gaulle Airport och ligger 23.6 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Kastrup kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Kastrup är Københavns Lufthavn och ligger 3.4 km från cityområdet.

Din flyg resa från Paris till Kastrup måste inte ta slut i Kastrup. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Kastrup är Göteborg, Malmö eller Helsingborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Göteborg, Malmö eller Helsingborg kan Omio hjälpa dig!
Många resenärer som anländer i Kastrup med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Göteborg, Malmö eller Helsingborg. Om du också vill upptäcka Göteborg, Malmö eller Helsingborg från Kastrup kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Paris till Kastrup: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver