JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
276 krSJ
425 krFlixbus
54 krMalta Air
fre
3 dec.
428 krSJ
472 krFlixbus
202 krMalta Air
sön
5 dec.
375 krFlixTrain
375 krFlixbus
88 krMalta Air
mån
6 dec.
277 krSJ
541 krVy Bus4You
56 krMalta Air
ons
8 dec.
276 krSJ
392 krFlixbus
54 krMalta Air
tors
9 dec.
225 krSJ
349 krFlixbus
741 krSas Airways
fre
10 dec.
243 krSJ
403 krFlixbus
54 krMalta Air
lör
11 dec.
337 krSJ
455 krFlixbus
86 krRyanair
sön
12 dec.
366 krSJ
441 krFlixbus
87 krMalta Air
ons
15 dec.
211 krSJ
404 krFlixbus
56 krMalta Air
tors
16 dec.
214 krSJ
381 krFlixbus
528 krSas Airways
fre
17 dec.
189 krSJ
427 krVy Bus4You
56 krRyanair
lör
18 dec.
318 krSJ
478 krVy Bus4You
88 krMalta Air
mån
20 dec.
189 krSJ
427 krVy Bus4You
56 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Göteborg till Västerås

distanceAvstånd339 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg91 kr
changesDirektflygJa

Flyg från Göteborg till Västerås är rutt 339 km lång och tar i genomsnitt 1 h 5 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 91 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 54 kr. Passagerare flyger oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Resetips

Flyg från Göteborg till Västerås
Ta ett flyg enkelt till Västerås. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Västerås.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Göteborg till Västerås?
Flyg biljetter från Göteborg till Västerås kan vara så billiga som 54 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket kostar flyg från Göteborg till Västerås i genomsnitt?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Göteborg till Västerås kan du vänta dig ett pris på 91 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt avstånd är det mellan Västerås och Göteborg med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Västerås till Göteborg är runt 339 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Göteborg till Västerås är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar det att resa från Göteborg till Västerås med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Göteborg till Västerås med flyg är 1 h 5 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Göteborg till Västerås.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Göteborg och Västerås borde jag välja?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Göteborg till Västerås reser de oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats i Göteborg och landar på Stockholm Arlanda Airport i Västerås. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Göteborg och Västerås innan du påbörjar din resa.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Göteborg och Västerås?

När du åker från Göteborg kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Göteborg-Landvetter Flygplats och ligger 20 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Västerås kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Västerås är Stockholm Arlanda Airport och ligger 77.7 km från cityområdet.

Om jag vill resa från Göteborg till Västerås, kan jag hitta en direkt resa med flyg?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Göteborg till Västerås, kolla in direkt flyg från Göteborg till Västerås med Malta Air eller Sas Airways. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Göteborg till Västerås som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Göteborg till Västerås?
Om du planerar att resa med flyg från Göteborg till Västerås kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med flyg till Västerås besöker ofta även Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Oslo. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Västerås och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med flyg till Västerås besöker ofta även Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Oslo. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Västerås och de andra populära destinationerna.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Västerås
Vasteras
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Buss 3 går mellan flygplatsen och Västerås stadscentrum.