Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Göteborg till Genève

distanceAvstånd1338 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg914 kr
changesDirektflygJa

Flyg från Göteborg till Genève är färdväg 1338 km lång och tar i genomsnitt 3 h 45 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 839 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 914 kr. Passagerare flyger oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Geneva International Airport.

Resetips: Flyg från Göteborg till Genève

Ta ett flyg enkelt till Genève. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Genève.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från Göteborg till Genève vara?

Flyg biljetter från Göteborg till Genève kan vara så billiga som 839 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Göteborg till Genève?

Flyg biljetter till Genève från Göteborg kostar 914 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Göteborg till Genève och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur lång är sträckan mellan Genève och Göteborg om jag väljer att resa med flyg?

Du kan förvänta dig att avståndet från Genève till Göteborg är runt 1338 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Göteborg till Genève är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Göteborg till Genève med flyg?

Den genomsnittliga restiden med flyg från Göteborg till Genève är 3 h 45 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Göteborg till Genève.

Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Göteborg och Genève borde jag välja?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Göteborg till Genève reser de oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats i Göteborg och landar på Geneva International Airport i Genève. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Göteborg och Genève innan du påbörjar din resa.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Göteborg och i Genève?

Du kan ta en flyg från Göteborg på Göteborg-Landvetter Flygplats som ligger 20 km från cityområdet. När du kommer fram till Genève med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Geneva International Airport som ligger 4.7 km från cityområdet.

Hur köper jag flyg biljetter från Göteborg till Genève?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Göteborg till Genève med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Många av våra kunder som reser med flyg från Göteborg till Genève reser vidare från Genève. Många väljer att fortsätta resan från Genève till närliggande destinationer som Paris, Milan eller Lyon. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Många av våra kunder som reser med flyg till Genève besöker ofta även Paris, Milan eller Lyon. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Genève och de andra populära destinationerna.

Flyg från Göteborg till Genève: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver