Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Göteborg och Basel

distanceAvstånd1166 km
durationGenomsnittlig restid med flyg6 h 40 min
changesDirektflygJa

Flyg från Göteborg till Basel är rutt 1166 km lång och tar i genomsnitt 6 h 40 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg.

Resetips

Flyg från Göteborg till Basel
Ta ett flyg enkelt till Basel. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Basel.
FAQs
Hur långt är avståndet från Göteborg till Basel när man åker med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Göteborg till Basel? Avståndet mellan Göteborg och Basel med flyg är runt 1166 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Göteborg till Basel kan du få.
Hur lång tid tar flyg från Göteborg till Basel?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Göteborg till Basel med flyg är 6 h 40 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Göteborg till Basel.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Göteborg till Basel?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Göteborg till Basel reser de oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats i Göteborg och landar på EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg i Basel. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Göteborg och Basel innan du påbörjar din resa.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Göteborg och i Basel?

Du kan hitta Göteborg-Landvetter Flygplats, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Göteborg cirka 20 km från cityområdet. Den flygplats i Basel som är mest populär bland resenärer är EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg som ligger 5.6 km från cityområdet.

Många av våra kunder som reser med flyg till Basel besöker ofta även Zürich, Paris eller Milan. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Basel och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som planerar en resa till Basel med flyg reser ofta även till ställen som Zürich, Paris eller Milan. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Basel och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Flyg från Göteborg till Basel: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver