JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
Hitta priser
2165 krWizz Air
tis
30 nov.
Hitta priser
1043 krLot Polish Airlines
ons
1 dec.
Hitta priser
454 krWizz Air
fre
3 dec.
1189 krFlixbus
341 krWizz Air
lör
4 dec.
Hitta priser
1128 krtarom

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Bukarest till Barcelona

distanceAvstånd1972 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 026 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagWizz Air, Blue Air eller Vueling

Flyg från Bukarest till Barcelona är resa 1972 km lång och tar i genomsnitt 3 h 20 min med våra partner som Wizz Air, Blue Air eller Vueling. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 026 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 341 kr. Passagerare flyger oftast från Bucharest Henri Coanda International Airport och landar på Barcelona El Prat Airport.

Resetips

Flyg från Bukarest till Barcelona
Ta ett flyg enkelt till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Bukarest to Barcelona.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Bukarest till Barcelona med flyg?
Flyg biljetter från Bukarest till Barcelona kan vara så billiga som 341 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Bukarest till Barcelona ligga på?
Flyg biljetter till Barcelona från Bukarest kostar 1 026 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Bukarest till Barcelona och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Bukarest till Barcelona med flyg?
När du reser från Bukarest till Barcelona med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Bukarest och Barcelona är ungefär 1972 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Bukarest till Barcelona med flyg?
Den genomsnittliga restiden med flyg från Bukarest till Barcelona är 3 h 20 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Bukarest till Barcelona.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Bukarest till Barcelona?

Innan du börjar planera din resa från Bukarest till Barcelona är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Bukarest åker från Bucharest Henri Coanda International Airport och landar på Barcelona El Prat Airport i Barcelona.

Var ligger flygplatser i Bukarest och i Barcelona?

När du planerar din resa till Barcelona från Bukarest kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Bukarest är Bucharest Henri Coanda International Airport som ligger 15.5 km från cityområdet. I Barcelona är den mest populära flygplats Barcelona El Prat Airport och den ligger 11.9 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Bukarest till Barcelona?
När du ska boka en resa med flyg från Bukarest till Barcelona kan du lita på att Wizz Air, Blue Air eller Vueling erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Barcelona snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Bukarest till Barcelona och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur köper jag flyg biljetter från Bukarest till Barcelona?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Bukarest till Barcelona om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som planerar en resa till Barcelona med flyg reser ofta även till ställen som Madrid, Paris eller Valencia. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Barcelona och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som planerar en resa till Barcelona med flyg reser ofta även till ställen som Madrid, Paris eller Valencia. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Barcelona och dessa destinationer som också är värda att besökas.