JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
Hitta priser
1588 krLot Polish Airlines
tis
30 nov.
Hitta priser
1588 krLot Polish Airlines
ons
1 dec.
1143 krEurolines Germany
492 krMalta Air
tors
2 dec.
762 krFlixbus
626 krMalta Air
fre
3 dec.
Hitta priser
626 krMalta Air
lör
4 dec.
1143 krEurolines Germany
224 krMalta Air
sön
5 dec.
718 krFlixbus
224 krMalta Air
mån
6 dec.
Hitta priser
112 krMalta Air
tis
7 dec.
Hitta priser
112 krMalta Air
ons
8 dec.
1143 krEurolines Germany
112 krMalta Air
tors
9 dec.
Hitta priser
291 krMalta Air
fre
10 dec.
Hitta priser
347 krMalta Air
lör
11 dec.
1143 krEurolines Germany
112 krMalta Air
sön
12 dec.
827 krFlixbus
112 krMalta Air
mån
13 dec.
Hitta priser
112 krMalta Air
tis
14 dec.
Hitta priser
112 krMalta Air
ons
15 dec.
1143 krEurolines Germany
112 krMalta Air
tors
16 dec.
762 krFlixbus
201 krMalta Air
fre
17 dec.
1197 krFlixbus
145 krMalta Air
lör
18 dec.
1143 krEurolines Germany
145 krMalta Air
sön
19 dec.
871 krFlixbus
145 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Bukarest och Berlin

distanceAvstånd1294 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg767 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair eller Eurowings

Flyg från Bukarest till Berlin är rutt 1294 km lång och tar i genomsnitt 2 h 15 min med våra partner som Ryanair eller Eurowings. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 224 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 767 kr. Passagerare flyger oftast från Bucharest Henri Coanda International Airport och landar på Berlin Brandenburg Airport.

Resetips

Flyg från Bukarest till Berlin
Ta ett flyg enkelt till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Bukarest to Berlin.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Bukarest till Berlin?
Flyg biljetter från Bukarest till Berlin kan kosta så lite som 224 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Bukarest till Berlin.
Hur mycket kostar flyg från Bukarest till Berlin i genomsnitt?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Bukarest till Berlin kan du vänta dig ett pris på 767 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet mellan Bukarest och Berlin när man reser med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Berlin till Bukarest är runt 1294 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Bukarest till Berlin är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar flyg från Bukarest till Berlin?
En flyg resa från Bukarest till Berlin har en genomsnittlig restid på 2 h 15 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Bukarest till Berlin så snabbt som möjligt.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Bukarest till Berlin?

När det gäller en resa med flyg mellan Bukarest och Berlin är de mest populära flygplatser i Bukarest Bucharest Henri Coanda International Airport och i Berlin är Berlin Brandenburg Airport den mest populära flygplats.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Bukarest och i Berlin?

När du åker från Bukarest kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Bucharest Henri Coanda International Airport och ligger 15.5 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Berlin kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Berlin är Berlin Brandenburg Airport och ligger 18.6 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Bukarest och Berlin?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Bukarest till Berlin med flyg. När du ska åka till Berlin från Bukarest kan du resa med Ryanair eller Eurowings. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Bukarest till Berlin eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Om jag vill resa från Bukarest till Berlin, kan jag hitta en direkt resa med flyg?
Om du vill ta en direkt resa med flyg från Bukarest till Berlin, kan du kolla upp Malta Air. Om det inte finns några direktresor från Bukarest till Berlin kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Berlin.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Bukarest till Berlin?
Om du planerar att resa med flyg från Bukarest till Berlin kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer till Berlin med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Amsterdam, Prag eller Paris. Om du också vill upptäcka Amsterdam, Prag eller Paris från Berlin kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många resenärer som anländer i Berlin med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Amsterdam, Prag eller Paris. Om du också vill upptäcka Amsterdam, Prag eller Paris från Berlin kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Bukarest till Berlin: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver