JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
2152 krAir Serbia
tors
2 dec.
2152 krAir Serbia
fre
3 dec.
1878 krAir Serbia

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Berlin till Podgorica

distanceAvstånd1203 km
durationGenomsnittlig restid med flyg4 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg2 171 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair eller Austrian Airlines

Flyg från Berlin till Podgorica är rutt 1203 km lång och tar i genomsnitt 4 h 15 min med våra partner som Ryanair eller Austrian Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 2 171 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 878 kr. Passagerare flyger oftast från Berlin Brandenburg Airport och landar på Podgorica Airport.

Resetips

Flyg från Berlin till Podgorica
Ta ett flyg enkelt till Podgorica. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Podgorica.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Berlin till Podgorica?
De billigaste flyg biljetterna från Berlin till Podgorica är 1 878 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Berlin till Podgorica. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Berlin till Podgorica?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 2 171 kr för att ta flyg från Berlin till Podgorica. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Podgorica från Berlin.
Hur långt avstånd är det mellan Podgorica och Berlin med flyg?
När du reser från Berlin till Podgorica med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Berlin och Podgorica är ungefär 1203 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar flyg från Berlin till Podgorica?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Berlin till Podgorica med flyg är 4 h 15 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Berlin till Podgorica.
Vilken är den mest använda flygplatser i Podgorica och i Berlin?

När man reser med flyg från Berlin till Podgorica kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Berlin på Berlin Brandenburg Airport och de flesta anländer till Podgorica på Podgorica Airport.

Var ligger flygplatser i Berlin och i Podgorica?

När du åker från Berlin kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Berlin Brandenburg Airport och ligger 18.6 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Podgorica kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Podgorica är Podgorica Airport och ligger 9.2 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Berlin och Podgorica?
När du ska boka en resa med flyg från Berlin till Podgorica kan du lita på att Ryanair eller Austrian Airlines erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Podgorica snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Berlin till Podgorica och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Berlin till Podgorica?
Om du planerar att resa med flyg från Berlin till Podgorica kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Din flyg resa från Berlin till Podgorica måste inte ta slut i Podgorica. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Podgorica är Belgrad, Sarajevo eller Dubrovnik. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Belgrad, Sarajevo eller Dubrovnik kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som planerar en resa till Podgorica med flyg reser ofta även till ställen som Belgrad, Sarajevo eller Dubrovnik. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Podgorica och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Flyg från Berlin till Podgorica: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver