Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Wien till Podgorica

distanceAvstånd679 km
durationGenomsnittlig restid med flyg5 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 626 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagMontenegro Airlines eller Austrian Airlines

Flyg från Wien till Podgorica är färdväg 679 km lång och tar i genomsnitt 5 h 10 min med våra partner som Montenegro Airlines eller Austrian Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 1 553 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 626 kr. Passagerare flyger oftast från Vienna International Airport och landar på Podgorica Airport.

Resetips

Flyg från Wien till Podgorica
Ta ett flyg enkelt till Podgorica. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Wien to Podgorica.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Wien till Podgorica?
Flyg biljetter från Wien till Podgorica kan vara så billiga som 1 553 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Wien till Podgorica?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Wien till Podgorica kan du vänta dig ett pris på 1 626 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Podgorica och Wien om jag väljer att resa med flyg?
När du reser från Wien till Podgorica med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Wien och Podgorica är ungefär 679 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Wien till Podgorica med flyg?
Restiden med flyg från Wien till Podgorica kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 5 h 10 min.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Wien till Podgorica?

När det gäller en resa med flyg mellan Wien och Podgorica är de mest populära flygplatser i Wien Vienna International Airport och i Podgorica är Podgorica Airport den mest populära flygplats.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Wien och Podgorica?

När du åker från Wien kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Vienna International Airport och ligger 17.1 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Podgorica kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Podgorica är Podgorica Airport och ligger 9.2 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Wien och Podgorica?
Om du letar efter billiga flyg från Wien till Podgorica kan du lita på att Montenegro Airlines eller Austrian Airlines kan ta dig till Podgorica snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Wien och Podgorica för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Wien till Podgorica?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Wien till Podgorica om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med flyg till Podgorica besöker ofta även Belgrad, Sarajevo eller Dubrovnik. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Podgorica och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som planerar en resa till Podgorica med flyg reser ofta även till ställen som Belgrad, Sarajevo eller Dubrovnik. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Podgorica och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Flyg från Wien till Podgorica: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver