JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
198 krLasta
845 krAir Serbia
tis
30 nov.
263 krBlue Line
735 krAir Serbia
ons
1 dec.
198 krLasta
735 krAir Serbia
tors
2 dec.
251 krLasta
440 krAir Serbia
fre
3 dec.
198 krLasta
681 krAir Serbia
lör
4 dec.
251 krLasta
440 krAir Serbia
sön
5 dec.
198 krLasta
735 krAir Serbia
mån
6 dec.
263 krBlue Line
626 krAir Serbia
tis
7 dec.
198 krLasta
440 krAir Serbia
ons
8 dec.
263 krBlue Line
440 krAir Serbia
tors
9 dec.
198 krLasta
626 krAir Serbia
fre
10 dec.
251 krLasta
626 krAir Serbia
lör
11 dec.
198 krLasta
440 krAir Serbia
sön
12 dec.
251 krLasta
681 krAir Serbia
mån
13 dec.
198 krLasta
440 krAir Serbia
tis
14 dec.
263 krBlue Line
626 krAir Serbia
ons
15 dec.
198 krLasta
735 krAir Serbia
tors
16 dec.
251 krLasta
626 krAir Serbia
fre
17 dec.
198 krLasta
626 krAir Serbia
lör
18 dec.
251 krLasta
626 krAir Serbia
sön
19 dec.
198 krLasta
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Belgrad till Podgorica

distanceAvstånd279 km
durationGenomsnittlig restid med flyg50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg659 kr
changesDirekt flygJa

Flyg från Belgrad till Podgorica är resa 279 km lång och tar i genomsnitt 50 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 440 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 659 kr. Passagerare flyger oftast från Belgrade Nikola Tesla Airport och landar på Podgorica Airport.

Resetips

Flyg från Belgrad till Podgorica
Ta ett flyg enkelt till Podgorica. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Belgrad to Podgorica.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Belgrad till Podgorica?
Flyg biljetter från Belgrad till Podgorica kan kosta så lite som 440 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Belgrad till Podgorica.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Belgrad till Podgorica ligga på?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 659 kr för att ta flyg från Belgrad till Podgorica. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Podgorica från Belgrad.
Hur lång är sträckan mellan Podgorica och Belgrad om jag väljer att resa med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Podgorica till Belgrad är runt 279 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Belgrad till Podgorica är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar det att resa från Belgrad till Podgorica med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Belgrad till Podgorica med flyg är 50 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Belgrad till Podgorica.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Belgrad och Podgorica borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från Belgrad till Podgorica är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Belgrad åker från Belgrade Nikola Tesla Airport och landar på Podgorica Airport i Podgorica.

Hur långt från centrum i både Belgrad och Podgorica ligger den huvudsakliga flygplatser?

Om du planerar att ta en flyg från Belgrad kan du räkna med att resa 12.4 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Belgrade Nikola Tesla Airport. När du kommer fram till Podgorica med flyg kan du räkna med att resa 9.2 km från den populära Podgorica Airport till cityområdet.

Om jag vill resa från Belgrad till Podgorica, kan jag hitta en direkt resa med flyg?
Om du vill köpa en billig direkt flyg biljett från Belgrad till Podgorica rekommenderar vi att du köper flyg biljetter från Air Serbia för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Podgorica.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Belgrad till Podgorica?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Belgrad till Podgorica med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med flyg från Belgrad till Podgorica reser vidare från Podgorica. Många väljer att fortsätta resan från Podgorica till närliggande destinationer som Sarajevo, Dubrovnik eller Budapest. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som reser med flyg från Belgrad till Podgorica reser vidare från Podgorica. Många väljer att fortsätta resan till från Podgorica till närliggande destinationer som Sarajevo, Dubrovnik eller Budapest. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!