JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
722 krFlixbus
tis
30 nov.
656 krBlaBlaCar Bus
ons
1 dec.
547 krBlaBlaCar Bus
tors
2 dec.
438 krBlaBlaCar Bus
fre
3 dec.
766 krBlaBlaCar Bus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Barcelona till Mannheim

distanceAvstånd1026 km
changesDirekt flygJa
carriersFlygbolagLufthansa

Flyg från Barcelona till Mannheim är rutt 1026 km lång med våra partner som Lufthansa. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Mannheim City Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till Mannheim
Ta ett flyg enkelt till Mannheim. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Mannheim.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Mannheim och Barcelona med flyg?
Innan du planerar din resa från Barcelona till Mannheim kan det vara bra att veta att Mannheim är ungefär 1026 km från Barcelona när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Barcelona till Mannheim är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Barcelona till Mannheim?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Barcelona till Mannheim kan det vara bra att veta att Barcelona El Prat Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Barcelona medan Mannheim City Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Mannheim.

Var ligger flygplatser i Barcelona och i Mannheim?

Du kan ta en flyg från Barcelona på Barcelona El Prat Airport som ligger 11.9 km från cityområdet. När du kommer fram till Mannheim med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Mannheim City Airport som ligger 3.7 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Barcelona till Mannheim med flyg?
När du ska boka en resa med flyg från Barcelona till Mannheim kan du lita på att Lufthansa erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Mannheim snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Barcelona till Mannheim och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Din flyg resa från Barcelona till Mannheim måste inte ta slut i Mannheim. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Mannheim är Berlin, Paris eller Frankfurt am Main. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Berlin, Paris eller Frankfurt am Main kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med flyg från Barcelona till Mannheim reser vidare från Mannheim. Många väljer att fortsätta resan till från Mannheim till närliggande destinationer som Berlin, Paris eller Frankfurt am Main. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Flyg från Barcelona till Mannheim: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver