Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Barcelona och Liverpool

distanceAvstånd1390 km
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg296 kr
changesDirekt flygJa
carriersFlygbolagRyanair eller easyJet

Flyg från Barcelona till Liverpool är resa 1390 km lång med våra partner som Ryanair eller easyJet. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 296 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 296 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Liverpool John Lennon Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till Liverpool
Ta ett flyg enkelt till Liverpool. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Liverpool.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Barcelona till Liverpool med flyg?
De billigaste flyg biljetterna från Barcelona till Liverpool är 296 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Barcelona till Liverpool. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar flyg från Barcelona till Liverpool i genomsnitt?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Barcelona till Liverpool kan du vänta dig ett pris på 296 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt avstånd är det mellan Liverpool och Barcelona med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Liverpool till Barcelona är runt 1390 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Barcelona till Liverpool är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Jag ska snart resa till Liverpool från Barcelona. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När det gäller en resa med flyg mellan Barcelona och Liverpool är de mest populära flygplatser i Barcelona Barcelona El Prat Airport och i Liverpool är Liverpool John Lennon Airport den mest populära flygplats.

Varifrån kan jag ta flyg från Barcelona till Liverpool?

När du åker från Barcelona kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Barcelona El Prat Airport och ligger 11.9 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Liverpool kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Liverpool är Liverpool John Lennon Airport och ligger 11.6 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Barcelona till Liverpool med flyg?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Barcelona till Liverpool kan du ta flyg med Ryanair eller easyJet. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Barcelona och Liverpool för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur köper jag flyg biljetter från Barcelona till Liverpool?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Barcelona och Liverpool. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Barcelona till Liverpool så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Liverpool med flyg reser ofta även till ställen som London, Manchester eller Edinburgh. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Liverpool och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som planerar en resa till Liverpool med flyg reser ofta även till ställen som London, Manchester eller Edinburgh. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Liverpool och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Flyg från Barcelona till Liverpool: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver