JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
26 jan.
343 krMalta Air
tors
27 jan.
2774 krAir Europa
fre
28 jan.
479 krMalta Air
lör
29 jan.
389 krMalta Air
sön
30 jan.
393 krMalta Air
mån
31 jan.
767 krITA
tis
1 feb.
297 krMalta Air
fre
4 feb.
527 krMalta Air
lör
5 feb.
389 krMalta Air
sön
6 feb.
415 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Barcelona och Bari

distanceAvstånd1227 km
durationGenomsnittlig restid med flyg8 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 163 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagVueling, Alitalia eller Ryanair

Flyg från Barcelona till Bari är rutt 1227 km lång och tar i genomsnitt 8 h 10 min med våra partner som Vueling, Alitalia eller Ryanair. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 343 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 163 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Bari Palese Airport.

Resetips: Flyg från Barcelona till Bari

Ta ett flyg enkelt till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Bari.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Barcelona till Bari med flyg?

Flyg biljetter från Barcelona till Bari kan kosta så lite som 343 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Barcelona till Bari.

Vad brukar priset på en flyg biljett från Barcelona till Bari ligga på?

När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Barcelona till Bari kan du vänta dig ett pris på 1 163 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur lång är sträckan mellan Bari och Barcelona om jag väljer att resa med flyg?

Funderar du på att boka en flyg biljett från Barcelona till Bari? Avståndet mellan Barcelona och Bari med flyg är runt 1227 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Barcelona till Bari kan du få.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Barcelona till Bari med flyg?

När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Barcelona och Bari. På ett ungefär kan resan från Barcelona till Bari med flyg ligga på 8 h 10 min.

Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Barcelona och Bari borde jag välja?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Barcelona till Bari kan det vara bra att veta att Barcelona El Prat Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Barcelona medan Bari Palese Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Bari.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Barcelona och i Bari?

När du åker från Barcelona kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Barcelona El Prat Airport och ligger 11.9 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bari kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Bari är Bari Palese Airport och ligger 7.5 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Barcelona till Bari?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Barcelona till Bari kan du ta flyg med Vueling, Alitalia eller Ryanair. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Barcelona och Bari för att se vilka bekvämligheter de har.

Hur köper jag flyg biljetter från Barcelona till Bari?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Barcelona till Bari om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Din flyg resa från Barcelona till Bari måste inte ta slut i Bari. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bari är Rom, Milan eller Neapel. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Rom, Milan eller Neapel kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som reser med flyg från Barcelona till Bari reser vidare från Bari. Många väljer att fortsätta resan till från Bari till närliggande destinationer som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Flyg från Barcelona till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver