JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
30 nov.
Hitta priser
1881 krAustrian Airlines
ons
1 dec.
1264 krEurolines Germany
896 krRyanair
tors
2 dec.
1264 krEurolines Germany
Hitta priser
fre
3 dec.
1264 krEurolines Germany
277 krRyanair
lör
4 dec.
1264 krEurolines Germany
269 krRyanair
sön
5 dec.
1264 krEurolines Germany
896 krryanair sun
mån
6 dec.
1264 krEurolines Germany
269 krryanair sun
tis
7 dec.
1264 krEurolines Germany
157 krRyanair
ons
8 dec.
1264 krEurolines Germany
313 krRyanair
tors
9 dec.
1264 krEurolines Germany
157 krRyanair
fre
10 dec.
1395 krEurolines Germany
245 krRyanair
lör
11 dec.
1395 krEurolines Germany
190 krRyanair
sön
12 dec.
1395 krEurolines Germany
336 krryanair sun
mån
13 dec.
1395 krEurolines Germany
332 krWizz Air
tis
14 dec.
1395 krEurolines Germany
157 krRyanair
ons
15 dec.
1395 krEurolines Germany
257 krRyanair
tors
16 dec.
1395 krEurolines Germany
171 krRyanair
fre
17 dec.
1395 krEurolines Germany
201 krRyanair
lör
18 dec.
1395 krEurolines Germany
171 krRyanair
sön
19 dec.
1395 krEurolines Germany
190 krryanair sun
mån
20 dec.
1395 krEurolines Germany
111 krryanair sun

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Aten till Wien

distanceAvstånd1282 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg669 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagAegean Airlines, Wizz Air, Austrian Airlines, Laudamotion eller Ryanair

Flyg från Aten till Wien är färdväg 1282 km lång och tar i genomsnitt 2 h 20 min med våra partner som Aegean Airlines, Wizz Air, Austrian Airlines, Laudamotion eller Ryanair. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 197 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 669 kr. Passagerare flyger oftast från Athens International Airport och landar på Vienna International Airport.

Resetips

Flyg från Aten till Wien
Ta ett flyg enkelt till Wien. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Aten to Wien.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Aten till Wien vara?
De billigaste flyg biljetterna från Aten till Wien är 197 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Aten till Wien. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Aten till Wien?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Aten till Wien kan du vänta dig ett pris på 670 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Wien och Aten om jag väljer att resa med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Aten till Wien? Avståndet mellan Aten och Wien med flyg är runt 1282 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Aten till Wien kan du få.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Aten till Wien?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Aten och Wien. På ett ungefär kan resan från Aten till Wien med flyg ligga på 2 h 20 min.
Vilken är den mest använda flygplatser i Wien och i Aten?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Aten till Wien reser de oftast från Athens International Airport i Aten och landar på Vienna International Airport i Wien. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Aten och Wien innan du påbörjar din resa.

Hur långt från centrum i både Aten och Wien ligger den huvudsakliga flygplatser?

När du planerar din resa till Wien från Aten kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Aten är Athens International Airport som ligger 21.2 km från cityområdet. I Wien är den mest populära flygplats Vienna International Airport och den ligger 17.1 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Aten och Wien?
Om du letar efter billiga flyg från Aten till Wien kan du lita på att Aegean Airlines, Wizz Air, Austrian Airlines, Laudamotion eller Ryanair kan ta dig till Wien snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Aten och Wien för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om jag vill resa från Aten till Wien, kan jag hitta en direkt resa med flyg?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Aten till Wien? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Aten till Wien med Aegean Airlines, ryanair sun, Wizz Air eller Austrian Airlines. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Aten till Wien kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Wien snabbast.
Hur köper jag flyg biljetter från Aten till Wien?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Aten till Wien med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Din flyg resa från Aten till Wien måste inte ta slut i Wien. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Wien är Prag, Budapest eller München. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Prag, Budapest eller München kan Omio hjälpa dig!
Många resenärer som anländer i Wien med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Prag, Budapest eller München. Om du också vill upptäcka Prag, Budapest eller München från Wien kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Aten till Wien: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver