Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från München till Bordeaux

distanceAvstånd998 km
durationGenomsnittlig restid med buss21 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss401 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus eller Eurolines France

Bussar från München till Bordeaux är resa 998 km lång och tar i genomsnitt 21 h 15 min med våra partner som Flixbus eller Eurolines France. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 365 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 401 kr. Resande avreser oftast från München Hbf och anländer till Bordeaux, Gare Saint Jean.

Resetips: Bussar från München till Bordeaux

Ta bussen till Bordeaux. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från München to Bordeaux.
FAQs

Hur mycket kostar billiga buss biljetter från München till Bordeaux?

Buss biljetter från München till Bordeaux kan vara så billiga som 365 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket kostar buss från München till Bordeaux i genomsnitt?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 401 kr för att ta buss från München till Bordeaux. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Bordeaux från München.

Hur långt är avståndet från München till Bordeaux när man åker med buss?

När du reser från München till Bordeaux med buss kan du räkna med att avståndet mellan München och Bordeaux är ungefär 998 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!

Hur lång tid tar buss från München till Bordeaux?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan München och Bordeaux. På ett ungefär kan resan från München till Bordeaux med buss ligga på 21 h 15 min.

Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från München till Bordeaux?

När man reser med buss från München till Bordeaux är det bra att veta att de flesta resenärer åker från München på München Hbf och de flesta anländer till Bordeaux på Bordeaux, Gare Saint Jean.

Var ligger de mest populära busstationer i München för resa till Bordeaux?

När du planerar din resa till Bordeaux från München kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i München är München Hbf som ligger 1.3 km från cityområdet. I Bordeaux är den mest populära busstation Bordeaux, Gare Saint Jean som ligger 2.5 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från München till Bordeaux?

När du ska boka en resa med buss från München till Bordeaux kan du lita på att Flixbus eller Eurolines France erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Bordeaux snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från München till Bordeaux och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från München till Bordeaux?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från München till Bordeaux med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från München till Bordeaux på ett och samma ställe i Omios app.

Din buss resa från München till Bordeaux måste inte ta slut i Bordeaux. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bordeaux är Paris, Toulouse eller Barcelona. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Toulouse eller Barcelona kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som planerar en resa till Bordeaux med buss reser ofta även till ställen som Paris, Toulouse eller Barcelona. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bordeaux och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Hur kan jag från München till Bordeaux om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan München och Bordeaux. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från München till Bordeaux så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

München
München ZOB Hackerbrücke
Bekvämligheter