JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
634 krSNCF | TGV INOUI
163 krFlixbus
tis
30 nov.
555 krSNCF | TGV INOUI
163 krFlixbus
ons
1 dec.
Hitta priser
163 krBlaBlaCar Bus
lör
4 dec.
613 krSNCF | TGV
163 krFlixbus
sön
5 dec.
976 krSNCF | TER
163 krFlixbus
mån
6 dec.
537 krSNCF | TGV INOUI
163 krFlixbus
ons
8 dec.
537 krSNCF | TGV
163 krFlixbus
fre
10 dec.
557 krSNCF | TGV
163 krFlixbus
lör
11 dec.
605 krSNCF | TGV INOUI
163 krFlixbus
mån
13 dec.
703 krSNCF | TER
163 krFlixbus
tis
14 dec.
642 krSNCF | Intercités
163 krFlixbus
tors
16 dec.
703 krSNCF | TER
163 krFlixbus
fre
17 dec.
598 krSNCF | TER
163 krBlaBlaCar Bus
lör
18 dec.
937 krSNCF | TER
250 krFlixbus
sön
19 dec.
598 krSNCF | TER
250 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Clermont-Ferrand och Bordeaux

distanceAvstånd305 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss163 kr
frequencyAntal Buss5 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 5 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlixbus, BlaBlaCar eller Ouibus

Bussar från Clermont-Ferrand till Bordeaux är resa 305 km lång och tar i genomsnitt 5 h 15 min med våra partner som Flixbus, BlaBlaCar eller Ouibus. Normalt går det det finns 5 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 163 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 163 kr. Resande avreser oftast från Clermont-Ferrand och anländer till Bordeaux, Gare Saint Jean.

Resetips

Bussar från Clermont-Ferrand till Bordeaux
Ta bussen till Bordeaux. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Clermont-Ferrand to Bordeaux.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Clermont-Ferrand till Bordeaux?
Buss biljetter från Clermont-Ferrand till Bordeaux kan vara så billiga som 163 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Clermont-Ferrand till Bordeaux?
Buss biljetter till Bordeaux från Clermont-Ferrand kostar 163 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Clermont-Ferrand till Bordeaux och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Clermont-Ferrand till Bordeaux med buss?
När du reser från Clermont-Ferrand till Bordeaux med buss kan du räkna med att avståndet mellan Clermont-Ferrand och Bordeaux är ungefär 305 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Clermont-Ferrand till Bordeaux med buss?
Den genomsnittliga restiden med buss från Clermont-Ferrand till Bordeaux är 5 h 15 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Clermont-Ferrand till Bordeaux.
Vilken busstation i Clermont-Ferrand bör jag resa från? Vilken busstation i Bordeaux bör jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Clermont-Ferrand till Bordeaux åker de ofta från Clermont-Ferrand i Clermont-Ferrand och kommer fram till Bordeaux, Gare Saint Jean i Bordeaux. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Clermont-Ferrand och Bordeaux i förväg.

Hur långt från centrum i Clermont-Ferrand och i Bordeaux ligger de mest populära busstationer?

Om du planerar att resa med buss från Clermont-Ferrand kan du räkna med att åka 1.1 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Clermont-Ferrand. När du anländer till Bordeaux kan du räkna med att resa 2.5 km från Bordeaux, Gare Saint Jean till cityområdet.

Vilka kan ta mig från Clermont-Ferrand till Bordeaux med buss?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Clermont-Ferrand till Bordeaux med buss. När du ska åka till Bordeaux från Clermont-Ferrand kan du resa med Flixbus, BlaBlaCar eller Ouibus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Clermont-Ferrand till Bordeaux eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur många buss förbindelser finns det från Clermont-Ferrand till Bordeaux om dagen?
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Clermont-Ferrand till Bordeaux är 5 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Hur köper jag buss biljetter från Clermont-Ferrand till Bordeaux?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Clermont-Ferrand till Bordeaux med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många resenärer som anländer till Bordeaux med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Toulouse eller Barcelona. Om du också vill upptäcka Paris, Toulouse eller Barcelona från Bordeaux kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som planerar en resa till Bordeaux med buss reser ofta även till ställen som Paris, Toulouse eller Barcelona. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bordeaux och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Clermont-Ferrand till Bordeaux?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Bordeaux från Clermont-Ferrand. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Clermont-Ferrand till Bordeaux och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Clermont-Ferrand
Clermont Ferrand
Bekvämligheter
Clermont-Ferrand
Bekvämligheter
Clermont-Ferrand
Bekvämligheter
Clermont-Ferrand
Bekvämligheter

Bussar från Clermont-Ferrand till Bordeaux: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver