Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Tours och Bordeaux

distanceAvstånd299 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss143 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagOuibus, Isilines, Flixbus, BlaBlaCar eller Eurolines France

Bussar från Tours till Bordeaux är rutt 299 km lång och tar i genomsnitt 4 h 45 min med våra partner som Ouibus, Isilines, Flixbus, BlaBlaCar eller Eurolines France. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 143 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 99 kr. Resande avreser oftast från Gare de Tours och anländer till Bordeaux, Gare Saint Jean.

Resetips: Bussar från Tours till Bordeaux

Ta bussen till Bordeaux. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Tours to Bordeaux.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Tours till Bordeaux?

Buss biljetter från Tours till Bordeaux kan kosta så lite som 99 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Tours till Bordeaux.

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Tours till Bordeaux?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 143 kr för att ta buss från Tours till Bordeaux. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Bordeaux från Tours.

Hur långt är avståndet mellan Tours och Bordeaux när man reser med buss?

När du reser med buss från Tours till Bordeaux kommer sträckan att ligga på cirka 299 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Tours till Bordeaux i förväg genom Omio.

Hur lång tid tar det att resa från Tours till Bordeaux med buss?

En buss resa från Tours till Bordeaux har en genomsnittlig restid på 4 h 45 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Tours till Bordeaux så snabbt som möjligt.

Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Tours till Bordeaux?

När man reser med buss från Tours till Bordeaux är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Tours på Gare de Tours och de flesta anländer till Bordeaux på Bordeaux, Gare Saint Jean.

Var ligger de mest populära busstationer i Tours för resa till Bordeaux?

Gare de Tours är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Tours och den ligger 1 km från cityområdet. Den busstation i Bordeaux som är mest populär bland resenärer är Bordeaux, Gare Saint Jean som ligger 2.5 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Tours till Bordeaux med buss?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Tours till Bordeaux kan du ta buss med Ouibus, Isilines, Flixbus, BlaBlaCar eller Eurolines France. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Tours och Bordeaux för att se vilka bekvämligheter de har.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Tours till Bordeaux?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Tours och Bordeaux. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Tours till Bordeaux så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som reser med buss till Bordeaux besöker ofta även Paris, Toulouse eller Barcelona. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bordeaux och de andra populära destinationerna.

Många av våra kunder som reser med buss från Tours till Bordeaux reser vidare från Bordeaux. Många väljer att fortsätta resan till från Bordeaux till närliggande destinationer som Paris, Toulouse eller Barcelona. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Hur kan jag från Tours till Bordeaux om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Det är inga problem att resa från Tours till Bordeaux utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Tours till Bordeaux. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Tours
TOURS, Rue Edouard Vaillant (gare des bus à 800m entrée gare SNCF)
Bekvämligheter
TOURS, Rue Edouard Vaillant (gare des bus à 800m entrée gare SNCF)
Bekvämligheter
Tours
Bekvämligheter
Tours
Bekvämligheter