Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Coimbra och Bordeaux

distanceAvstånd822 km
durationGenomsnittlig restid med buss15 h 15 min
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag

Bussar från Coimbra till Bordeaux är rutt 822 km lång och tar i genomsnitt 15 h 15 min med våra partner som. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Resande avreser oftast från Coimbra-B och anländer till Bordeaux, Gare Saint Jean.

Resetips

Bussar från Coimbra till Bordeaux
Ta bussen till Bordeaux. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Coimbra to Bordeaux.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Bordeaux och Coimbra med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Coimbra till Bordeaux? Avståndet mellan Coimbra och Bordeaux med buss är runt 822 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Coimbra till Bordeaux kan du få.
Hur lång tid tar buss från Coimbra till Bordeaux?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Coimbra till Bordeaux med buss är 15 h 15 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Coimbra till Bordeaux.
Vilka är de mest använda busstationer i Coimbra och i Bordeaux?

Innan du planerar din resa från Coimbra till Bordeaux kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Coimbra åker från Coimbra-B och anländer till Bordeaux, Gare Saint Jean i Bordeaux.

Var ligger de mest populära busstationer i Coimbra för resa till Bordeaux?

När du planerar din resa till Bordeaux från Coimbra kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Coimbra är Coimbra-B som ligger 2.8 km från cityområdet. I Bordeaux är den mest populära busstation Bordeaux, Gare Saint Jean som ligger 2.5 km från cityområdet.

Hur många buss förbindelser finns det mellan Coimbra och Bordeaux om dagen?
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Coimbra till Bordeaux. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Många av våra kunder som reser med buss från Coimbra till Bordeaux reser vidare från Bordeaux. Många väljer att fortsätta resan från Bordeaux till närliggande destinationer som Paris, Toulouse eller Barcelona. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Din buss resa från Coimbra till Bordeaux måste inte ta slut i Bordeaux. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bordeaux är Paris, Toulouse eller Barcelona. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Toulouse eller Barcelona kan Omio hjälpa dig!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Coimbra till Bordeaux?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Coimbra till Bordeaux utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Coimbra
COIMBRA (Casa do Sal)
Bekvämligheter
Coimbra
Bekvämligheter
Coimbra
Bekvämligheter
Coimbra
Bekvämligheter
Coimbra
Bekvämligheter

Bussar från Coimbra till Bordeaux: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver