De billigaste bussarna från Gandia till Madrid

Visar tider och priser för 21 jan.

Cheapest

367 kr

Average

367 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Gandia till Madrid kostar omkring 367 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 367 kr.

Billigast
14:00Gandia6tim.15 20:15Madrid
0 changes
367 kr1Enkelresa
Billigast
14:10Gandia6tim.05 20:15Madrid
0 changes
367 kr1Enkelresa

Busstidtabell Gandia till Madrid

Visar bussar för imorgon, fre 21 januari
14:00Gandia6tim.15 20:15Madrid
0 changes
14:10Gandia6tim.05 20:15Madrid
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
21 jan.
367 krAvanza
479 krAir Nostrum
lör
22 jan.
367 krAvanza
464 krAir Europa
sön
23 jan.
367 krAvanza
819 krAir Europa
mån
24 jan.
367 krAvanza
227 krAir Nostrum
tis
25 jan.
367 krAvanza
216 krAir Europa
ons
26 jan.
367 krAvanza
216 krAir Nostrum
tors
27 jan.
367 krAvanza
216 krAir Nostrum
fre
28 jan.
367 krAvanza
479 krAir Nostrum
lör
29 jan.
367 krAvanza
326 krAir Europa
sön
30 jan.
367 krAvanza
227 krAir Nostrum
mån
31 jan.
Hitta priser
227 krAir Nostrum
tis
1 feb.
Hitta priser
216 krAir Europa

De snabbaste bussarna från Gandia till Madrid

Visar tider och priser för 21 jan.

Snabbaste resan

6 tim. 5 m

Genomsnittligt pris

6 tim. 10 m

Bussar per dag

2

Distans

341 km

Av 2 bussar som avgår från Gandia till Madrid dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 341 km på genomsnittligen 6 tim. 10 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 6 tim. 5 m .

De långsammaste bussarna tar 6 tim. 15 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
14:10Gandia6tim.05 20:15Madrid
0 changes
367 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
14:00Gandia6tim.15 20:15Madrid
0 changes
367 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Gandia och Madrid

distanceAvstånd341 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss367 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagAvanza eller BlaBlaCar

Bussar från Gandia till Madrid är resa 341 km lång och tar i genomsnitt 6 h 5 min med våra partner som Avanza eller BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 367 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 367 kr. Resande avreser oftast från Gandía och anländer till Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

Resetips: Bussar från Gandia till Madrid

Ta bussen till Madrid. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Gandia to Madrid.
FAQs

Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Gandia till Madrid?

Buss biljetter från Gandia till Madrid kan vara så billiga som 367 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Gandia till Madrid?

Buss biljetter till Madrid från Gandia kostar 367 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Gandia till Madrid och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är det från Gandia till Madrid med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Madrid till Gandia är runt 341 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Gandia till Madrid är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Hur lång tid tar det att resa från Gandia till Madrid med buss?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Gandia och Madrid. På ett ungefär kan resan från Gandia till Madrid med buss ligga på 6 h 5 min.

Jag ska resa till Madrid från Gandia. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du planerar din resa från Gandia till Madrid kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Gandia åker från Gandía och anländer till Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 i Madrid.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Gandia och i Madrid?

När du planerar din resa till Madrid från Gandia kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Gandia är Gandía som ligger 506 m från cityområdet. I Madrid är den mest populära busstation Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 som ligger 3.1 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Gandia till Madrid?

Om du letar efter billiga bussar från Gandia till Madrid kan du lita på att Avanza eller BlaBlaCar kan ta dig till Madrid snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Gandia och Madrid för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Går det att hitta en direkt resa med buss från Gandia till Madrid?

Om du vill köpa en billig direkt buss biljett från Gandia till Madrid rekommenderar vi att du köper buss biljetter från Avanza eller BlaBlaCar för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Madrid.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Gandia till Madrid?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Gandia till Madrid med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Många resenärer som anländer till Madrid med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Barcelona, Valencia eller Sevilla. Om du också vill upptäcka Barcelona, Valencia eller Sevilla från Madrid kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som planerar en resa till Madrid med buss reser ofta även till ställen som Barcelona, Valencia eller Sevilla. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Madrid och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Hur kan jag från Gandia till Madrid om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Det är inga problem att resa från Gandia till Madrid utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Gandia till Madrid. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Gandia
Madrid
Gandia
Bekvämligheter
Playa de Gandía
Bekvämligheter

Bussar från Gandia till Madrid: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver