JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
26 jan.
79 krAlsa
1306 krGnv
tors
27 jan.
79 krAlsa
1044 krGnv
fre
28 jan.
79 krAlsa
1350 krBalearia
lör
29 jan.
79 krAlsa
1344 krGnv
sön
30 jan.
79 krAlsa
1611 krBalearia
mån
31 jan.
79 krAlsa
1144 krGnv
tis
1 feb.
79 krAlsa
1361 krBalearia
ons
2 feb.
79 krAlsa
1033 krGnv
tors
3 feb.
79 krAlsa
Hitta priser
fre
4 feb.
79 krAlsa
1089 krGnv
sön
6 feb.
79 krAlsa
1178 krGnv
mån
7 feb.
79 krAlsa
1450 krBalearia

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Gandia och Valencia

distanceAvstånd58 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss79 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagAlsa

Bussar från Gandia till Valencia är färdväg 58 km lång och tar i genomsnitt 1 h med våra partner som Alsa. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 79 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 79 kr. Resande avreser oftast från Gandía och anländer till Valencia, Estación de Autobuses.

Resetips: Bussar från Gandia till Valencia

Ta bussen till Valencia. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Gandia to Valencia.
FAQs

Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Gandia till Valencia?

Buss biljetter från Gandia till Valencia kan vara så billiga som 79 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Vad brukar priset på en buss biljett från Gandia till Valencia ligga på?

När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Gandia till Valencia kan du vänta dig ett pris på 79 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur lång är sträckan mellan Valencia och Gandia om jag väljer att resa med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från Gandia till Valencia? Avståndet mellan Gandia och Valencia med buss är runt 58 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Gandia till Valencia kan du få.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Gandia till Valencia med buss?

Restiden med buss från Gandia till Valencia kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h.

Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Gandia och Valencia bör jag välja inför min resa?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Gandia till Valencia kan det vara bra att veta att Gandía är mest populär bland resenärer som åker från Gandia medan Valencia, Estación de Autobuses är den mest populära busstation för resenärer som åker till Valencia.

Var ligger busstationer i Gandia och i Valencia?

Du kan åka buss från Gandia på Gandía som ligger 506 m från cityområdet. När du kommer fram till Valencia kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Valencia, Estación de Autobuses, som ligger 1.3 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Gandia till Valencia med buss?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Gandia till Valencia kan du ta buss med Alsa. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Gandia och Valencia för att se vilka bekvämligheter de har.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Gandia till Valencia?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Gandia och Valencia. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Gandia till Valencia så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som reser med buss från Gandia till Valencia reser vidare från Valencia. Många väljer att fortsätta resan från Valencia till närliggande destinationer som Madrid, Barcelona eller Alicante. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Många resenärer som anländer i Valencia med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Barcelona eller Alicante. Om du också vill upptäcka Madrid, Barcelona eller Alicante från Valencia kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Hur kan jag från Gandia till Valencia om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Att resa från Gandia till Valencia utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Gandia till Valencia.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Gandia
Valencia
Gandia
Bekvämligheter
Playa de Gandía
Bekvämligheter

Bussar från Gandia till Valencia: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver