JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
23 jan.
640 krDeutsche Bahn
420 krBlaBlaCar Bus
mån
24 jan.
419 krDeutsche Bahn
420 krBlaBlaCar Bus
tis
25 jan.
419 krDeutsche Bahn
420 krFlixbus
ons
26 jan.
419 krDeutsche Bahn
342 krBlaBlaCar Bus
tors
27 jan.
419 krDeutsche Bahn
364 krBlaBlaCar Bus
fre
28 jan.
419 krDeutsche Bahn with connection
440 krFlixbus
lör
29 jan.
419 krDeutsche Bahn
243 krBlaBlaCar Bus
sön
30 jan.
551 krDeutsche Bahn
398 krFlixbus
mån
31 jan.
419 krDeutsche Bahn
398 krFlixbus
tis
1 feb.
419 krDeutsche Bahn
365 krFlixbus
ons
2 feb.
419 krDeutsche Bahn
243 krBlaBlaCar Bus
tors
3 feb.
419 krDeutsche Bahn
243 krBlaBlaCar Bus
fre
4 feb.
419 krDeutsche Bahn with connection
388 krFlixbus
lör
5 feb.
419 krDeutsche Bahn
Hitta priser
sön
6 feb.
419 krDeutsche Bahn
243 krBlaBlaCar Bus
tis
8 feb.
419 krDeutsche Bahn
365 krFlixbus
ons
9 feb.
419 krDeutsche Bahn
243 krBlaBlaCar Bus
tors
10 feb.
419 krDeutsche Bahn
243 krBlaBlaCar Bus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Berlin till Rotterdam

distanceAvstånd611 km
durationGenomsnittlig restid med buss11 h 37 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss421 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagEurolines France, Flixbus eller Eurolines Germany

Bussar från Berlin till Rotterdam är resa 611 km lång och tar i genomsnitt 11 h 37 min med våra partner som Eurolines France, Flixbus eller Eurolines Germany. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 421 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 342 kr. Resande avreser oftast från Berlin Hbf och anländer till Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Resetips: Bussar från Berlin till Rotterdam

Ta bussen till Rotterdam. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Rotterdam.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Berlin till Rotterdam med buss?

Buss biljetter från Berlin till Rotterdam kan vara så billiga som 342 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Vad brukar priset på en buss biljett från Berlin till Rotterdam ligga på?

Att resa med buss från Berlin till Rotterdam kostar i genomsnitt 421 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur lång är sträckan mellan Rotterdam och Berlin om jag väljer att resa med buss?

När du reser med buss från Berlin till Rotterdam kommer sträckan att ligga på cirka 611 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Berlin till Rotterdam i förväg genom Omio.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Berlin till Rotterdam med buss?

Restiden med buss från Berlin till Rotterdam kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 11 h 37 min.

Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Berlin till Rotterdam?

Innan du planerar din resa från Berlin till Rotterdam kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Berlin åker från Berlin Hbf och anländer till Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) i Rotterdam.

Hur långt från centrum i Berlin och i Rotterdam ligger de mest populära busstationer?

När du planerar din resa till Rotterdam från Berlin kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Berlin är Berlin Hbf som ligger 2.8 km från cityområdet. I Rotterdam är den mest populära busstation Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) som ligger 874 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Berlin och Rotterdam?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Berlin till Rotterdam kan du ta buss med Eurolines France, Flixbus eller Eurolines Germany. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Berlin och Rotterdam för att se vilka bekvämligheter de har.

Går det att hitta en direkt resa med buss från Berlin till Rotterdam?

Om du vill ta en direkt resa med buss från Berlin till Rotterdam, kan du kolla upp Sindbad. Om det inte finns några direktresor från Berlin till Rotterdam kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Rotterdam.

Hur köper jag buss biljetter från Berlin till Rotterdam?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Berlin till Rotterdam om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många resenärer som anländer till Rotterdam med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Amsterdam, Bryssel eller Paris. Om du också vill upptäcka Amsterdam, Bryssel eller Paris från Rotterdam kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med buss från Berlin till Rotterdam reser vidare från Rotterdam. Många väljer att fortsätta resan till från Rotterdam till närliggande destinationer som Amsterdam, Bryssel eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Om jag inte har någon bil och vill resa från Berlin till Rotterdam, kan jag resa med buss?

Att resa från Berlin till Rotterdam utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Berlin till Rotterdam.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin
Rotterdam
Berlin, ZOB am Funkturm
Bekvämligheter