Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Paris och Southampton

distanceAvstånd352 km
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagFlybe, Vueling, easyJet eller Air France

Flyg från Paris till Southampton är rutt 352 km lång med våra partner som Flybe, Vueling, easyJet eller Air France. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Paris Charles de Gaulle Airport och landar på Southampton Airport.

Resetips

Flyg från Paris till Southampton
Ta ett flyg enkelt till Southampton. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Southampton.
FAQs
Hur långt är det från Paris till Southampton med flyg?
Innan du planerar din resa från Paris till Southampton kan det vara bra att veta att Southampton är ungefär 352 km från Paris när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Paris till Southampton är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Paris till Southampton?

När man reser med flyg från Paris till Southampton kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Paris på Paris Charles de Gaulle Airport och de flesta anländer till Southampton på Southampton Airport.

Var ligger flygplatser i Paris och i Southampton?

Du kan ta en flyg från Paris på Paris Charles de Gaulle Airport som ligger 23.6 km från cityområdet. När du kommer fram till Southampton med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Southampton Airport som ligger 6 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Paris och Southampton?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Paris till Southampton kan du ta flyg med Flybe, Vueling, easyJet eller Air France. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Paris och Southampton för att se vilka bekvämligheter de har.
Många resenärer som anländer till Southampton med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som London, Bournemouth eller Manchester. Om du också vill upptäcka London, Bournemouth eller Manchester från Southampton kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Din flyg resa från Paris till Southampton måste inte ta slut i Southampton. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Southampton är London, Bournemouth eller Manchester. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Bournemouth eller Manchester kan Omio hjälpa dig!