JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
21 jan.
1011 krLondon North Eastern Railway
291 krNational Express
1607 krLoganair
lör
22 jan.
2576 krLondon North Eastern Railway
289 krNational Express
Hitta priser
sön
23 jan.
1073 krLondon North Eastern Railway
284 krNational Express
1381 krLoganair
mån
24 jan.
862 krLondon North Eastern Railway
288 krNational Express
950 krLoganair
ons
26 jan.
797 krLondon North Eastern Railway
236 krNational Express
955 krLoganair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Edinburgh till Southampton

distanceAvstånd573 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 167 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagFlybe, Ryanair eller easyJet

Flyg från Edinburgh till Southampton är rutt 573 km lång och tar i genomsnitt 1 h 25 min med våra partner som Flybe, Ryanair eller easyJet. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 944 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 167 kr. Passagerare flyger oftast från Edinburgh Airport och landar på Southampton Airport.

Resetips: Flyg från Edinburgh till Southampton

Ta ett flyg enkelt till Southampton. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Edinburgh to Southampton.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Edinburgh till Southampton?

Det billigaste sättet att ta sig till Southampton från Edinburgh är med flyg och det kan kosta så lite som 944 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Edinburgh till Southampton.

Hur mycket kostar flyg från Edinburgh till Southampton i genomsnitt?

Flyg biljetter från Edinburgh till Southampton brukar ha ett genomsnittspris på 1 167 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur långt avstånd är det mellan Southampton och Edinburgh med flyg?

Innan du planerar din resa från Edinburgh till Southampton kan det vara bra att veta att Southampton är ungefär 573 km från Edinburgh när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Edinburgh till Southampton är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Edinburgh till Southampton?

En flyg resa från Edinburgh till Southampton har en genomsnittlig restid på 1 h 25 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Edinburgh till Southampton så snabbt som möjligt.

Min resa med flyg från Edinburgh till Southampton närmar sig. Vilken flygplats i Edinburgh borde jag resa från? Vilken flygplats i Southampton borde jag resa till?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Edinburgh till Southampton kan det vara bra att veta att Edinburgh Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Edinburgh medan Southampton Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Southampton.

Varifrån kan jag ta flyg från Edinburgh till Southampton?

Du kan ta en flyg från Edinburgh på Edinburgh Airport som ligger 10.5 km från cityområdet. När du kommer fram till Southampton med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Southampton Airport som ligger 6 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Edinburgh och Southampton?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Edinburgh till Southampton med flyg. När du ska åka till Southampton från Edinburgh kan du resa med Flybe, Ryanair eller easyJet. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Edinburgh till Southampton eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Hur köper jag flyg biljetter från Edinburgh till Southampton?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Edinburgh och Southampton. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Edinburgh till Southampton så smidig som möjligt.

Din flyg resa från Edinburgh till Southampton måste inte ta slut i Southampton. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Southampton är London, Bournemouth eller Manchester. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Bournemouth eller Manchester kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som reser med flyg från Edinburgh till Southampton reser vidare från Southampton. Många väljer att fortsätta resan till från Southampton till närliggande destinationer som London, Bournemouth eller Manchester. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!