JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
30 nov.
2680 krnordic regional airlines oy
ons
1 dec.
4436 krAir France
tors
2 dec.
3563 krnordic regional airlines oy
fre
3 dec.
2985 krFinnair
lör
4 dec.
2985 krnordic regional airlines oy
sön
5 dec.
2680 krFinnair
mån
6 dec.
2985 krnordic regional airlines oy
tis
7 dec.
2156 krnordic regional airlines oy
ons
8 dec.
2461 krnordic regional airlines oy
tors
9 dec.
2461 krFinnair
fre
10 dec.
2680 krFinnair
lör
11 dec.
2156 krFinnair
sön
12 dec.
2680 krFinnair
mån
13 dec.
2461 krAir France
ons
15 dec.
2461 krFinnair
tors
16 dec.
5483 krAir France
fre
17 dec.
3563 krFinnair
lör
18 dec.
4054 krFinnair
sön
19 dec.
2985 krFinnair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Paris och Rovaniemi

distanceAvstånd2373 km
durationGenomsnittlig restid med flyg4 h 55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg3 138 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagFinnair

Flyg från Paris till Rovaniemi är rutt 2373 km lång och tar i genomsnitt 4 h 55 min med våra partner som Finnair. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 2 674 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 3 138 kr. Passagerare flyger oftast från Paris Charles de Gaulle Airport och landar på Rovaniemi Airport.

Resetips

Flyg från Paris till Rovaniemi
Ta ett flyg enkelt till Rovaniemi. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Rovaniemi.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Paris till Rovaniemi?
Flyg biljetter från Paris till Rovaniemi kan vara så billiga som 2 674 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Paris till Rovaniemi?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Paris till Rovaniemi kan du vänta dig ett pris på 3 138 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt avstånd är det mellan Rovaniemi och Paris med flyg?
Innan du planerar din resa från Paris till Rovaniemi kan det vara bra att veta att Rovaniemi är ungefär 2373 km från Paris när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Paris till Rovaniemi är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Paris till Rovaniemi med flyg?
En flyg resa från Paris till Rovaniemi har en genomsnittlig restid på 4 h 55 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Paris till Rovaniemi så snabbt som möjligt.
Jag ska snart resa till Rovaniemi från Paris. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Paris till Rovaniemi kan det vara bra att veta att Paris Charles de Gaulle Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Paris medan Rovaniemi Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Rovaniemi.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Paris och Rovaniemi?

När du planerar din resa till Rovaniemi från Paris kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Paris är Paris Charles de Gaulle Airport som ligger 23.6 km från cityområdet. I Rovaniemi är den mest populära flygplats Rovaniemi Airport och den ligger 8.5 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Paris och Rovaniemi?
När du ska boka en resa med flyg från Paris till Rovaniemi kan du lita på att Finnair erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Rovaniemi snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Paris till Rovaniemi och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Paris till Rovaniemi?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Paris till Rovaniemi om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med flyg från Paris till Rovaniemi reser vidare från Rovaniemi. Många väljer att fortsätta resan från Rovaniemi till närliggande destinationer som Helsingfors, Stockholm eller London. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Din flyg resa från Paris till Rovaniemi måste inte ta slut i Rovaniemi. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Rovaniemi är Helsingfors, Stockholm eller London. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Helsingfors, Stockholm eller London kan Omio hjälpa dig!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Rovaniemi
Rovaniemi
Bekvämligheter

Flyg från Paris till Rovaniemi: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver