Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan München och Manchester

distanceAvstånd1135 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 617 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagLufthansa, easyJet eller Eurowings

Flyg från München till Manchester är resa 1135 km lång och tar i genomsnitt 2 h 10 min med våra partner som Lufthansa, easyJet eller Eurowings. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 1 617 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 513 kr. Passagerare flyger oftast från Munich Airport och landar på Manchester Airport.

Resetips

Flyg från München till Manchester
Ta ett flyg enkelt till Manchester. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från München to Manchester.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från München till Manchester?
Flyg biljetter från München till Manchester kan vara så billiga som 512 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket kostar flyg från München till Manchester i genomsnitt?
Flyg biljetter till Manchester från München kostar 1 616 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från München till Manchester och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från München till Manchester med flyg?
När du reser med flyg från München till Manchester kommer sträckan att ligga på cirka 1135 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från München till Manchester i förväg genom Omio.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från München till Manchester med flyg?
En flyg resa från München till Manchester har en genomsnittlig restid på 2 h 10 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från München till Manchester så snabbt som möjligt.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i München och Manchester borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från München till Manchester är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från München åker från Munich Airport och landar på Manchester Airport i Manchester.

Varifrån kan jag ta flyg från München till Manchester?

Du kan hitta Munich Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i München cirka 28.7 km från cityområdet. Den flygplats i Manchester som är mest populär bland resenärer är Manchester Airport som ligger 13.2 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från München till Manchester?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från München till Manchester kan du ta flyg med Lufthansa, easyJet eller Eurowings. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan München och Manchester för att se vilka bekvämligheter de har.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från München till Manchester?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från München till Manchester med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Din flyg resa från München till Manchester måste inte ta slut i Manchester. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Manchester är London, Liverpool eller Edinburgh. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Liverpool eller Edinburgh kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som planerar en resa till Manchester med flyg reser ofta även till ställen som London, Liverpool eller Edinburgh. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Manchester och dessa destinationer som också är värda att besökas.