Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg till Marbella

Den spanska staden Marbella ligger på landets sydkust och är en populär destination för turister från hela världen. Det ligger ingen flygplats i Marbella, utan det lättaste sättet att ta sig dit är att flyga från Sverige till staden Malaga och sedan ta buss, taxi eller hyrbil de lite drygt 50 km till Marbella. Flygplatsen i Malaga heter Malaga Airport och dit går det flera direktflyg varje dag från både Stockholm, Västerås, Nyköping och Göteborg.

Vilken är huvudflygplatsen i Marbella?

Huvudflygplatsen för Marbella är Malaga Airport som ligger belägen lite drygt 50 km norrut. Flygtiden till Malaga är cirka 4 timmar och 20 minuter från Stockholm och Nyköping, cirka 4 timmar och 10 minuter från Västerås och cirka 3 timmar och 45 minuter från Göteborg. I och med att Marbella är en så populär turistdestination finns det flera företag som erbjuder privat transfer från Malaga Airport, men det är också enkelt att ta buss, taxi eller hyrbil vilket tar runt 40 minuter vid normal trafik.

Vilka flygbolag flyger till Marbella?

De flygbolag som i dagsläget erbjuder direktflyg från Sverige till Malaga är SAS, Ryanair och Norwegian och samtliga landar på Malaga Airport. Du kan välja att flyga från Stockholm Arlanda Airport, Stockholm Västerås Airport, Stockholm Skavsta Airport eller Gothenburg Landvetter Airport, men kan du tänka dig ett eller flera byten kan du även välja att resa från andra flygplatser i Sverige.

Varför ska man resa med flyg till Marbella?

Tack vare stadens populäritet här i Sverige och att så många svenskar valt att bosätta sig på den spanska sydkusten är det otroligt smidigt att flyga till Marbella. Det går flera direktflyg varje dag med olika flygbolag och från olika avreseflygplatser så att du lätt kan hitta en flygresa som passar just ditt schema och din plånbok, oavsett om du reser privat eller i arbetet.

Innan du reser till Marbella med flyg – bra att veta!

Marbella har över 300 soldagar per år och är därför ett utmärkt val om du söker en solsäker destination. Förutom sol och strand erbjuder staden även lyxig shopping, ett hett uteliv och flera bra restauranger som finns med i Michelinguiden. För den som vill ta en paus från Marbellas jetsetliv är det värt att ta en tur till någon av de närliggande och lite mindre städerna längs solkusten, såsom Nerja eller Fuengirola.

Var flyg till Marbella inte det du sökte efter?

Här är några andra källor som kan ha den information du behöver