Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Birmingham till Milan

distanceAvstånd1121 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 606 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagFlybe eller Eurowings

Flyg från Birmingham till Milan är rutt 1121 km lång och tar i genomsnitt 2 h med våra partner som Flybe eller Eurowings. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 1 363 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 606 kr. Passagerare flyger oftast från Birmingham International Airport och landar på Milan Malpensa Airport.

Resetips

Flyg från Birmingham till Milan
Ta ett flyg enkelt till Milan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Birmingham to Milan.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Birmingham till Milan?
De billigaste flyg biljetterna från Birmingham till Milan är 1 363 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Birmingham till Milan. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Birmingham till Milan ligga på?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Birmingham till Milan kan du vänta dig ett pris på 1 606 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Milan och Birmingham om jag väljer att resa med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Milan till Birmingham är runt 1121 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Birmingham till Milan är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Birmingham till Milan med flyg?
Restiden med flyg från Birmingham till Milan kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 2 h.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Birmingham och Milan borde jag välja?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Birmingham till Milan kan det vara bra att veta att Birmingham International Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Birmingham medan Milan Malpensa Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Milan.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Birmingham och Milan?

När du åker från Birmingham kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Birmingham International Airport och ligger 11.4 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Milan kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Milan är Milan Malpensa Airport och ligger 40.9 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Birmingham till Milan?
Om du letar efter billiga flyg från Birmingham till Milan kan du lita på att Flybe eller Eurowings kan ta dig till Milan snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Birmingham och Milan för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Birmingham till Milan?
Om du planerar att resa med flyg från Birmingham till Milan kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Milan med flyg reser ofta även till ställen som Rom, Paris eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Milan och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med flyg från Birmingham till Milan reser vidare från Milan. Många väljer att fortsätta resan till från Milan till närliggande destinationer som Rom, Paris eller Neapel. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Flyg från Birmingham till Milan: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver