JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
Hitta priser
880 kreasyJet
tors
2 dec.
Hitta priser
549 kreasyJet
fre
3 dec.
Hitta priser
513 kreasyJet
lör
4 dec.
582 krNational Express
Hitta priser
sön
5 dec.
Hitta priser
556 kreasyJet
mån
6 dec.
Hitta priser
414 kreasyJet
tis
7 dec.
Hitta priser
347 kreasyJet
ons
8 dec.
581 krNational Express
Hitta priser
tors
9 dec.
Hitta priser
320 kreasyJet
fre
10 dec.
Hitta priser
321 kreasyJet
lör
11 dec.
Hitta priser
345 kreasyJet
sön
12 dec.
580 krNational Express
370 kreasyJet
mån
13 dec.
Hitta priser
319 kreasyJet
tis
14 dec.
587 krNational Express
323 kreasyJet
ons
15 dec.
586 krNational Express
323 kreasyJet
tors
16 dec.
586 krNational Express
387 kreasyJet
fre
17 dec.
Hitta priser
321 kreasyJet
lör
18 dec.
Hitta priser
319 kreasyJet
sön
19 dec.
583 krNational Express
Hitta priser
mån
20 dec.
Hitta priser
320 kreasyJet
tis
21 dec.
Hitta priser
320 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Belfast och London

distanceAvstånd517 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg545 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, easyJet, Flybe, Aer Lingus eller British Airways

Flyg från Belfast till London är färdväg 517 km lång och tar i genomsnitt 1 h 10 min med våra partner som Ryanair, easyJet, Flybe, Aer Lingus eller British Airways. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 545 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 347 kr. Passagerare flyger oftast från Belfast International Airport och landar på London Heathrow Airport.

Resetips

Flyg från Belfast till London
Ta ett flyg enkelt till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Belfast to London.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Belfast till London?
Det billigaste sättet att ta sig till London från Belfast är med flyg och det kan kosta så lite som 347 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Belfast till London.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Belfast till London ligga på?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Belfast till London kan du vänta dig ett pris på 544 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet från Belfast till London när man åker med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Belfast till London? Avståndet mellan Belfast och London med flyg är runt 517 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Belfast till London kan du få.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Belfast till London med flyg?
Restiden med flyg från Belfast till London kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 10 min.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Belfast och London borde jag välja?

När man reser med flyg från Belfast till London kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Belfast på Belfast International Airport och de flesta anländer till London på London Heathrow Airport.

Hur långt från centrum i både Belfast och London ligger den huvudsakliga flygplatser?

När du åker från Belfast kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Belfast International Airport och ligger 20.3 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i London kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i London är London Heathrow Airport och ligger 23 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Belfast till London?
När du ska boka en resa med flyg från Belfast till London kan du lita på att Ryanair, easyJet, Flybe, Aer Lingus eller British Airways erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till London snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Belfast till London och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Finns det någon direkt resa med flyg från Belfast till London?
Om du vill ta en direkt resa med flyg från Belfast till London, kan du kolla upp British Airways eller BA Cityflyer. Om det inte finns några direktresor från Belfast till London kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till London.
Hur köper jag flyg biljetter från Belfast till London?
Om du planerar att resa med flyg från Belfast till London kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till London med flyg reser ofta även till ställen som Paris, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan London och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många resenärer som anländer i London med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Amsterdam eller Bryssel. Om du också vill upptäcka Paris, Amsterdam eller Bryssel från London kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.