JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
645 krMalta Air
tors
2 dec.
2079 krITA
fre
3 dec.
2168 krTurkish Airlines
lör
4 dec.
1665 krITA
sön
5 dec.
1075 krMalta Air
mån
6 dec.
1230 krITA
tis
7 dec.
1230 krITA
ons
8 dec.
1263 krMalta Air
tors
9 dec.
722 krMalta Air
fre
10 dec.
483 krMalta Air
mån
13 dec.
669 krMalta Air
ons
15 dec.
591 krMalta Air
tors
16 dec.
665 krMalta Air
fre
17 dec.
739 krMalta Air
lör
18 dec.
1230 krITA
mån
20 dec.
884 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Aten och Neapel

distanceAvstånd872 km
durationGenomsnittlig restid med flyg8 h
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 440 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagAegean Airlines, easyJet eller Alitalia

Flyg från Aten till Neapel är rutt 872 km lång och tar i genomsnitt 8 h med våra partner som Aegean Airlines, easyJet eller Alitalia. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 440 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 645 kr. Passagerare flyger oftast från Athens International Airport och landar på Naples International Airport.

Resetips

Flyg från Aten till Neapel
Ta ett flyg enkelt till Neapel. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Aten to Neapel.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Aten till Neapel?
Flyg biljetter från Aten till Neapel kan kosta så lite som 645 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Aten till Neapel.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Aten till Neapel?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Aten till Neapel kan du vänta dig ett pris på 1 440 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet mellan Aten och Neapel när man reser med flyg?
Innan du planerar din resa från Aten till Neapel kan det vara bra att veta att Neapel är ungefär 872 km från Aten när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Aten till Neapel är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Aten till Neapel med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Aten till Neapel med flyg är 8 h men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Aten till Neapel.
Vilken är den mest använda flygplatser i Neapel och i Aten?

När det gäller en resa med flyg mellan Aten och Neapel är de mest populära flygplatser i Aten Athens International Airport och i Neapel är Naples International Airport den mest populära flygplats.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Aten och Neapel?

Om du planerar att ta en flyg från Aten kan du räkna med att resa 21.2 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Athens International Airport. När du kommer fram till Neapel med flyg kan du räkna med att resa 6.2 km från den populära Naples International Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Aten till Neapel?
Om du letar efter billiga flyg från Aten till Neapel kan du lita på att Aegean Airlines, easyJet eller Alitalia kan ta dig till Neapel snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Aten och Neapel för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Aten till Neapel?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Aten till Neapel om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer till Neapel med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Rom, Milan eller Bologna. Om du också vill upptäcka Rom, Milan eller Bologna från Neapel kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med flyg från Aten till Neapel reser vidare från Neapel. Många väljer att fortsätta resan till från Neapel till närliggande destinationer som Rom, Milan eller Bologna. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Flyg från Aten till Neapel: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver