JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
28 jan.
Hitta priser
1211 krKLM
lör
29 jan.
1175 krFlixbus
1319 krAir Serbia
sön
30 jan.
886 krUnion Ivkoni International
1319 krAir Serbia
mån
31 jan.
Hitta priser
1319 krAir Serbia
tis
1 feb.
Hitta priser
1379 krLot Polish Airlines

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Amsterdam och Bukarest

distanceAvstånd1788 km
durationGenomsnittlig restid med flyg4 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 375 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagtarom, KLM eller Lufthansa

Flyg från Amsterdam till Bukarest är färdväg 1788 km lång och tar i genomsnitt 4 h 40 min med våra partner som tarom, KLM eller Lufthansa. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 1 375 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 211 kr. Passagerare flyger oftast från Amsterdam Airport Schiphol och landar på Bucharest Henri Coanda International Airport.

Flygbolag: Mellan Amsterdam och Bukarest

Köp dina officiella flygbiljetter från Amsterdam till Bukarest från 1 211 kr hos Omio. Hitta flyg tider och biljetter till över 1 000 reseföretag för att jämföra och boka den mest överkomlig färdväg.

Lufthansa
KLM

Lufthansa är Tysklands största flygbolag. Flyg från Amsterdam till Bukarest och boka din mest förmånliga flyg biljett bland Lufthansas många biljettalternativ, till exempel följande: Economy Light, Economy Classic, Economy Flex, Business Class och First Class.

Ett av de bästa sätten att resa från Amsterdam till Bukarest är att ta en/ett flyg med Lufthansa. Omio hjälper dig att hitta den optimala Lufthansa flyg mellan Amsterdam och Bukarest genom att visa dig Lufthansa’s aktuella flyg tidtabeller, de flyg biljetter som erbjuds (inbegripet uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priseerna för denna Amsterdam till Bukarest rutt. Du kan förvänta dig att resa från Amsterdam till Bukarest på en/ett flyg med Lufthansa. Om du använder Omios app för att söka efter flyg mellan Amsterdam och Bukarest kan du kolla direkt om Lufthansa biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på flygplats. När du har hittat en/ett perfekt flyg bokar du snabbt och lätt din Lufthansa flyg biljett hos Omio och njuter sedan av den kommande resan från Amsterdam till Bukarest!

Resetips: Flyg från Amsterdam till Bukarest

Ta ett flyg enkelt till Bukarest. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Amsterdam to Bukarest.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Amsterdam till Bukarest med flyg?

Flyg biljetter från Amsterdam till Bukarest kan vara så billiga som 1 211 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Amsterdam till Bukarest?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 376 kr för att ta flyg från Amsterdam till Bukarest. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Bukarest från Amsterdam.

Hur långt är avståndet mellan Amsterdam och Bukarest när man reser med flyg?

Du kan förvänta dig att avståndet från Bukarest till Amsterdam är runt 1788 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Amsterdam till Bukarest är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.

Hur lång tid tar flyg från Amsterdam till Bukarest?

En flyg resa från Amsterdam till Bukarest har en genomsnittlig restid på 4 h 40 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Amsterdam till Bukarest så snabbt som möjligt.

Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Amsterdam till Bukarest?

När man reser med flyg från Amsterdam till Bukarest kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Amsterdam på Amsterdam Airport Schiphol och de flesta anländer till Bukarest på Bucharest Henri Coanda International Airport.

Var ligger flygplatser i Amsterdam och i Bukarest?

När du åker från Amsterdam kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Amsterdam Airport Schiphol och ligger 11.2 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bukarest kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Bukarest är Bucharest Henri Coanda International Airport och ligger 15.5 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Amsterdam till Bukarest?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Amsterdam till Bukarest med flyg. När du ska åka till Bukarest från Amsterdam kan du resa med tarom, KLM eller Lufthansa. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Amsterdam till Bukarest eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Hur köper jag flyg biljetter från Amsterdam till Bukarest?

Om du planerar att resa med flyg från Amsterdam till Bukarest kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Många resenärer som anländer till Bukarest med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Budapest, Sofia eller London. Om du också vill upptäcka Budapest, Sofia eller London från Bukarest kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många resenärer som anländer i Bukarest med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Budapest, Sofia eller London. Om du också vill upptäcka Budapest, Sofia eller London från Bukarest kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.