JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
437 krRenfe Alvia
365 krAlsa
fre
21 jan.
510 krRenfe Alvia
365 krAlsa
lör
22 jan.
365 krRenfe Alvia
485 krAlsa
sön
23 jan.
510 krRenfe Alvia
485 krAlsa
mån
24 jan.
437 krRenfe Alvia
365 krAlsa
tis
25 jan.
292 krRenfe Alvia
365 krAlsa
ons
26 jan.
292 krRenfe Alvia
365 krAlsa
tors
27 jan.
365 krRenfe Alvia
365 krAlsa
fre
28 jan.
437 krRenfe Alvia
365 krAlsa
lör
29 jan.
292 krRenfe Alvia
485 krAlsa
sön
30 jan.
437 krRenfe Alvia
485 krAlsa
mån
31 jan.
437 krRenfe Alvia
365 krAlsa
tis
1 feb.
292 krRenfe Alvia
365 krAlsa
ons
2 feb.
292 krRenfe Alvia
365 krAlsa
tors
3 feb.
437 krRenfe Alvia
365 krAlsa
fre
4 feb.
Hitta priser
365 krAlsa
lör
5 feb.
292 krRenfe Alvia
485 krAlsa
sön
6 feb.
510 krRenfe Alvia
485 krAlsa
mån
7 feb.
255 krRenfe Alvia
365 krAlsa
tis
8 feb.
255 krRenfe Alvia
365 krAlsa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Vitoria till Barcelona

distanceAvstånd431 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss400 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagAlsa

Bussar från Vitoria till Barcelona är resa 431 km lång och tar i genomsnitt 7 h 20 min med våra partner som Alsa. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 400 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 366 kr. Resande avreser oftast från Vitoria-Gasteiz och anländer till Barcelona, Estació d'Autobusos Nord.

Bussbolag: Buss mellan Vitoria och Barcelona med

Hitta de bästa bussar från Vitoria till Barcelona med Omios resepartner från 366 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa färdväg.

Alsa

Alsa är den främsta arrangören av buss resor i Soanien. Som dotterbolag till Storbritanniens buss företag National Express erbjuder Alsa en mångfald regionala, nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passgerare om året. Alsa har en imponerande flotta av bussar som erbjuder olika nivåer av komfort och bekvämlighet. Utöver Alsas Normals standard för buss med fri WiFi, toalett, fotstöd och underhållning ombord tillhandahåller bussar Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium lyxigare tjänster för vägresor, med utgångspunkt från den specifika rutt som trafikeras. Utöver standardbiljett erbjuder Alsa också andra buss biljetter, såsom minimipriser, rabatter och flexibla taxor på utvalda rutter.

Resetips: Bussar från Vitoria till Barcelona

Ta bussen till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Vitoria to Barcelona.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från Vitoria till Barcelona vara?

Buss biljetter från Vitoria till Barcelona kan vara så billiga som 365 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Vitoria till Barcelona?

Buss biljetter från Vitoria till Barcelona brukar ha ett genomsnittspris på 400 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur lång är sträckan mellan Barcelona och Vitoria om jag väljer att resa med buss?

Innan du planerar din resa från Vitoria till Barcelona kan det vara bra att veta att Barcelona är ungefär 431 km från Vitoria när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Vitoria till Barcelona är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid tar det att resa från Vitoria till Barcelona med buss?

Restiden med buss från Vitoria till Barcelona kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 7 h 20 min.

Jag ska resa till Barcelona från Vitoria. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du planerar din resa från Vitoria till Barcelona kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Vitoria åker från Vitoria-Gasteiz och anländer till Barcelona, Estació d'Autobusos Nord i Barcelona.

Var ligger busstationer i Vitoria och i Barcelona?

Om du planerar att resa med buss från Vitoria kan du räkna med att åka 2.1 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Vitoria-Gasteiz. När du anländer till Barcelona kan du räkna med att resa 2.1 km från Barcelona, Estació d'Autobusos Nord till cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Vitoria till Barcelona?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Vitoria till Barcelona med buss. När du ska åka till Barcelona från Vitoria kan du resa med Alsa. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Vitoria till Barcelona eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Finns det några billiga direkta buss resor till Barcelona från Vitoria?

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Vitoria till Barcelona, kolla in direkt buss från Vitoria till Barcelona med Alsa. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Vitoria till Barcelona som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.

Hur köper jag buss biljetter från Vitoria till Barcelona?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Vitoria och Barcelona. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Vitoria till Barcelona så smidig som möjligt.

Många resenärer som anländer till Barcelona med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Paris eller Valencia. Om du också vill upptäcka Madrid, Paris eller Valencia från Barcelona kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med buss från Vitoria till Barcelona reser vidare från Barcelona. Många väljer att fortsätta resan till från Barcelona till närliggande destinationer som Madrid, Paris eller Valencia. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Vitoria till Barcelona?

Att resa från Vitoria till Barcelona utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Vitoria till Barcelona.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Vitoria
Barcelona
Vitoria - Gasteiz
Bekvämligheter

Bussar från Vitoria till Barcelona: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver