Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Vitoria till Bern

distanceAvstånd917 km
changesDirektbussJa

Bussar från Vitoria till Bern är resa 917 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Vitoria-Gasteiz och anländer till Bern, Schutzenmatte Hbf.

Resetips

Bussar från Vitoria till Bern
Ta bussen till Bern. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Vitoria to Bern.
FAQs
Hur långt är avståndet mellan Vitoria och Bern när man reser med buss?
Innan du planerar din resa från Vitoria till Bern kan det vara bra att veta att Bern är ungefär 917 km från Vitoria när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Vitoria till Bern är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Jag ska resa till Bern från Vitoria. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Vitoria till Bern kan det vara bra att veta att Vitoria-Gasteiz är mest populär bland resenärer som åker från Vitoria medan Bern, Schutzenmatte Hbf är den mest populära busstation för resenärer som åker till Bern.

Var ligger de mest populära busstationer i Vitoria för resa till Bern?

Om du planerar att resa med buss från Vitoria kan du räkna med att åka 2.1 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Vitoria-Gasteiz. När du anländer till Bern kan du räkna med att resa 651 m från Bern, Schutzenmatte Hbf till cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss till Bern besöker ofta även Zürich, Paris eller Genève. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bern och de andra populära destinationerna.
Många resenärer som anländer i Bern med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Zürich, Paris eller Genève. Om du också vill upptäcka Zürich, Paris eller Genève från Bern kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Vitoria till Bern?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Vitoria till Bern utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Vitoria
Bern
Vitoria - Gasteiz
Bekvämligheter

Bussar från Vitoria till Bern: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver