JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
430 krSBB
mån
6 dec.
371 krSBB
tis
7 dec.
371 krSBB
ons
8 dec.
342 krSBB
tors
9 dec.
343 krSBB
fre
10 dec.
341 krSBB
lör
11 dec.
342 krSBB
sön
12 dec.
343 krSBB
mån
13 dec.
342 krSBB
tis
14 dec.
342 krSBB
ons
15 dec.
343 krSBB
tors
16 dec.
343 krSBB
fre
17 dec.
284 krSBB
lör
18 dec.
308 krSBB
sön
19 dec.
284 krSBB
mån
20 dec.
285 krSBB
tis
21 dec.
343 krSBB
ons
22 dec.
342 krSBB
tors
23 dec.
343 krSBB
fre
24 dec.
286 krSBB

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Genève och Bern

distanceAvstånd129 km
changesDirektbussJa
carriersBussbolagBlaBlaCar

Bussar från Genève till Bern är rutt 129 km lång med våra partner som BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Genève och anländer till Bern, Schutzenmatte Hbf.

Resetips

Bussar från Genève till Bern
Ta bussen till Bern. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Genève to Bern.
FAQs
Hur långt är avståndet från Genève till Bern när man åker med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Bern till Genève är runt 129 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Genève till Bern är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Jag ska resa till Bern från Genève. Vilka är de mest använda busstationer?

När man reser med buss från Genève till Bern är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Genève på Genève och de flesta anländer till Bern på Bern, Schutzenmatte Hbf.

Var ligger busstationer i Genève och i Bern?

När du planerar din resa till Bern från Genève kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Genève är Genève som ligger 950 m från cityområdet. I Bern är den mest populära busstation Bern, Schutzenmatte Hbf som ligger 651 m från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Genève till Bern?
Om du letar efter billiga bussar från Genève till Bern kan du lita på att BlaBlaCar kan ta dig till Bern snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Genève och Bern för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Går det att hitta en direkt resa med buss från Genève till Bern?
Om du letar efter en direkt resa från Genève till Bern kan du köpa dina buss biljetter från BlaBlaCar för att komma till Bern snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Din buss resa från Genève till Bern måste inte ta slut i Bern. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bern är Zürich, Paris eller Milan. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Zürich, Paris eller Milan kan Omio hjälpa dig!
Din buss resa från Genève till Bern måste inte ta slut i Bern. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bern är Zürich, Paris eller Milan. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Zürich, Paris eller Milan kan Omio hjälpa dig!
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Genève och Bern?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Genève och Bern. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Genève till Bern så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bern
Bern
Bekvämligheter
Bern
Bekvämligheter
Bern - Car-Terminal Neufeld
Bekvämligheter
Berna
Bekvämligheter

Bussar från Genève till Bern: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver