JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
33 krFlixbus
fre
3 dec.
33 krFlixbus
lör
4 dec.
33 krFlixbus
sön
5 dec.
33 krFlixbus
mån
6 dec.
33 krFlixbus
tis
7 dec.
33 krFlixbus
ons
8 dec.
33 krFlixbus
tors
9 dec.
33 krFlixbus
fre
10 dec.
33 krFlixbus
lör
11 dec.
33 krFlixbus
sön
12 dec.
33 krFlixbus
mån
13 dec.
33 krFlixbus
tis
14 dec.
33 krFlixbus
ons
15 dec.
33 krFlixbus
tors
16 dec.
33 krFlixbus
fre
17 dec.
33 krFlixbus
lör
18 dec.
33 krFlixbus
sön
19 dec.
33 krFlixbus
mån
20 dec.
33 krFlixbus
tis
21 dec.
33 krFlixbus
ons
22 dec.
33 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Genève och Annecy

distanceAvstånd33 km
durationGenomsnittlig restid med buss50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss33 kr
frequencyAntal Buss12 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 12 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlixbus, BlaBlaCar, SNCF | Autocar, Eurolines France, SNCF | Autocar eller Eurolines Switzerland

Bussar från Genève till Annecy är rutt 33 km lång och tar i genomsnitt 50 min med våra partner som Flixbus, BlaBlaCar, SNCF | Autocar, Eurolines France, SNCF | Autocar eller Eurolines Switzerland. Normalt går det det finns 12 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 33 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 33 kr. Resande avreser oftast från Genève och anländer till Annecy, Gare Routière.

Resetips

Bussar från Genève till Annecy
Ta bussen till Annecy. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Genève to Annecy.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Genève till Annecy?
Buss biljetter från Genève till Annecy kan vara så billiga som 33 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Genève till Annecy?
Buss biljetter till Annecy från Genève kostar 33 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Genève till Annecy och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Genève till Annecy med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Genève till Annecy? Avståndet mellan Genève och Annecy med buss är runt 33 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Genève till Annecy kan du få.
Hur lång tid tar buss från Genève till Annecy?
Restiden med buss från Genève till Annecy kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 50 min.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Genève och Annecy bör jag välja inför min resa?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Genève är Genève. I Annecy är den mest populära busstation bland resenärer Annecy, Gare Routière.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Genève och i Annecy?

Du kan åka buss från Genève på Genève som ligger 950 m från cityområdet. När du kommer fram till Annecy kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Annecy, Gare Routière, som ligger 411 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Genève till Annecy?
För att hitta bästa buss från Genève till Annecy kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus, BlaBlaCar, SNCF | Autocar, Eurolines France, SNCF | Autocar eller Eurolines Switzerland. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Genève till Annecy och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Finns det några billiga direkta buss resor till Annecy från Genève?
Om du letar efter en direkt resa från Genève till Annecy kan du köpa dina buss biljetter från BlaBlaCar för att komma till Annecy snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur många bussar är det från Genève till Annecy om dagen?
I genomsnitt det finns 12 bussar om dagen från Genève till Annecy. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Genève till Annecy?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Genève till Annecy med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många resenärer som anländer till Annecy med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Lyon eller Grenoble. Om du också vill upptäcka Paris, Lyon eller Grenoble från Annecy kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Din buss resa från Genève till Annecy måste inte ta slut i Annecy. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Annecy är Paris, Lyon eller Grenoble. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Lyon eller Grenoble kan Omio hjälpa dig!
Hur kan jag från Genève till Annecy om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Genève till Annecy utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Annecy
Annecy
Bekvämligheter
Annecy
Bekvämligheter
Annecy
Bekvämligheter
Annecy, Gare Routière Sud, Rue de l'Industrie
Bekvämligheter

Bussar från Genève till Annecy: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver