Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Bologna och Bern

distanceAvstånd407 km
durationGenomsnittlig restid med buss10 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss401 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Bologna till Bern är färdväg 407 km lång och tar i genomsnitt 10 h 20 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 325 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 401 kr. Resande avreser oftast från Bologna Centrale och anländer till Bern, Schutzenmatte Hbf.

Resetips

Bussar från Bologna till Bern
Ta bussen till Bern. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Bologna to Bern.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Bologna till Bern?
Buss biljetter från Bologna till Bern kan kosta så lite som 325 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Bologna till Bern.
Hur mycket kostar buss från Bologna till Bern i genomsnitt?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 401 kr för att ta buss från Bologna till Bern. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Bern från Bologna.
Hur långt är det från Bologna till Bern med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Bologna till Bern? Avståndet mellan Bologna och Bern med buss är runt 407 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Bologna till Bern kan du få.
Hur lång tid tar det att resa från Bologna till Bern med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Bologna till Bern med buss är 10 h 20 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Bologna till Bern.
Jag ska resa till Bern från Bologna. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du planerar din resa från Bologna till Bern kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Bologna åker från Bologna Centrale och anländer till Bern, Schutzenmatte Hbf i Bern.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Bologna och i Bern?

Bologna Centrale är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Bologna och den ligger 1.4 km från cityområdet. Den busstation i Bern som är mest populär bland resenärer är Bern, Schutzenmatte Hbf som ligger 651 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Bologna och Bern?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Bologna till Bern med buss. När du ska åka till Bern från Bologna kan du resa med Flixbus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Bologna till Bern eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Bologna till Bern?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Bologna till Bern med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till Bern besöker ofta även Zürich, Paris eller Genève. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bern och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med buss till Bern besöker ofta även Zürich, Paris eller Genève. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bern och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Bologna till Bern, kan jag resa med buss?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Bologna till Bern utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bologna
Bern
P.za XX Settembre
Bekvämligheter

Bussar från Bologna till Bern: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver