Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Rom till Badolato

distanceAvstånd504 km
changesDirektbussJa

Bussar från Rom till Badolato är resa 504 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Roma Termini och anländer till Badolato, Via Nazionale (Tamoil).

Resetips

Bussar från Rom till Badolato
Ta bussen till Badolato. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Badolato.
FAQs
Hur långt är avståndet från Rom till Badolato när man åker med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Badolato till Rom är runt 504 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Rom till Badolato är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Vilka är de mest använda busstationer i Rom och i Badolato?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Rom till Badolato åker de ofta från Roma Termini i Rom och kommer fram till Badolato, Via Nazionale (Tamoil) i Badolato. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Rom och Badolato i förväg.

Hur långt från centrum i Rom och i Badolato ligger de mest populära busstationer?

När du åker från Rom kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Roma Termini som ligger 1.6 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Badolato kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Badolato är Badolato, Via Nazionale (Tamoil) som ligger 3.7 km från cityområdet.

Många av våra kunder som planerar en resa till Badolato med buss reser ofta även till ställen som Lamezia Terme, Neapel eller Milan. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Badolato och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Din buss resa från Rom till Badolato måste inte ta slut i Badolato. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Badolato är Lamezia Terme, Neapel eller Milan. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Lamezia Terme, Neapel eller Milan kan Omio hjälpa dig!
Hur kan jag från Rom till Badolato om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Rom och Badolato. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Rom till Badolato så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.

Bussar från Rom till Badolato: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver