Bussar Prag Stuttgart

De billigaste bussarna från Prag till Stuttgart

Visar tider och priser för 01 juli

Billigast

872 kr

Genomsnittligt pris

872 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
23:00Praha, ÚAN Florenc5tim.45 04:45Stuttgart
0 byten
872 kr1Enkelresa

Busstidtabell Prag till Stuttgart

Visar bussar för imorgon, fredag 1 juli
23:00Praha, ÚAN Florenc5tim.45 04:45Stuttgart
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli
mån
18 juli
tis
19 juli
ons
20 juli
tors
21 juli

De snabbaste bussarna från Prag till Stuttgart

Visar tider och priser för 01 juli

Snabbaste resan

5 tim. 45 m

Genomsnittligt pris

5 tim. 45 m

Bussar per dag

1

Distans

406 km

Av 1 bussar som avgår från Prag till Stuttgart dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
23:00Praha, ÚAN Florenc5tim.45 04:45Stuttgart
0 byten
872 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Prag till Stuttgart

distanceAvstånd405 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss480 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagRegioJet, Flixbus, BlaBlaCar, Deutsche Bahn, Eurolines Switzerland eller STUDENT AGENCY k. S.

Bussar från Prag till Stuttgart är rutt 405 km lång och tar i genomsnitt 5 h 45 min med våra partner som RegioJet, Flixbus, BlaBlaCar, Deutsche Bahn, Eurolines Switzerland eller STUDENT AGENCY k. S. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 480 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 243 kr. Resande avreser oftast från Prague, Praha, Zličín och anländer till Stuttgart, Obertürkheim Bahnhof.

Bussbolag: Deutsche Bahn, FlixBus eller Student Agency från Prag till Stuttgart

Deutsche Bahn, FlixBus eller Student Agency bussar kan erbjuda dig från Prag till Stuttgart från 243 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa buss tiderna och biljetterna till din resa.

FlixBus
Deutsche Bahn
Student Agency

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Prag till Stuttgart buss information:

  • Genomsnittlig restid: 7 h 40 min
  • Genomsnittligt pris: 243 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Tittar du efter bussar mellan Prag och Stuttgart? Deutsche Bahn är ett av de bästa företagen att resa med på rutt från Prag till Stuttgart. Som officiell resepartner till Deutsche Bahn visar Omio dig snabbt de senaste Deutsche Bahn buss tidtabellerna, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter idealiska avgångs- och ankomsttider, jämföra de snabbaste rutterna från Prag till Stuttgart, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste Deutsche Bahn buss biljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Prag till Stuttgart kan du snabbt se om Deutsche Bahn biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du är klar, boka då din/ditt Prag – Stuttgart buss hos Omio snabbt och lätt och njut av din kommande resa med Deutsche Bahn!

RegioJet är det ledande bussbolaget i Republiken Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss från Prag till Stuttgart: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Tittar du efter bussar mellan Prag och Stuttgart? Student Agency är ett av de bästa företagen att resa med på resa från Prag till Stuttgart. Som officiell resepartner till Student Agency visar Omio dig snabbt de senaste Student Agency buss tidtabellerna, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter idealiska avgångs- och ankomsttider, jämföra de snabbaste rutterna från Prag till Stuttgart, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste Student Agency buss biljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Prag och Stuttgart kan du snabbt se om Student Agency biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du är klar, boka då din/ditt Prag – Stuttgart buss hos Omio snabbt och lätt och njut av din kommande resa med Student Agency!

Student Agency Prag till Stuttgart buss information:

  • Genomsnittlig restid: 5 h 45 min
  • Genomsnittligt pris: {{ cheapest_price }}
  • Student Agency Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Prag till Stuttgart

Ta bussen till Stuttgart. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Prag to Stuttgart.
FAQs
Buss biljetter från Prag till Stuttgart kan kosta så lite som 243 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Prag till Stuttgart.
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Prag till Stuttgart kan du vänta dig ett pris på 480 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Du kan förvänta dig att avståndet från Stuttgart till Prag är runt 405 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Prag till Stuttgart är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Prag och Stuttgart. På ett ungefär kan resan från Prag till Stuttgart med buss ligga på 5 h 45 min.

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Prag till Stuttgart åker de ofta från Prague, Praha, Zličín i Prag och kommer fram till Stuttgart, Obertürkheim Bahnhof i Stuttgart. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Prag och Stuttgart i förväg.

Prague, Praha, Zličín är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Prag och den ligger 14.1 km från cityområdet. Den busstation i Stuttgart som är mest populär bland resenärer är Stuttgart, Obertürkheim Bahnhof som ligger 9.7 km från cityområdet.

När du ska boka en resa med buss från Prag till Stuttgart kan du lita på att RegioJet, Flixbus, BlaBlaCar, Deutsche Bahn, Eurolines Switzerland eller STUDENT AGENCY k. S. Erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Stuttgart snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Prag till Stuttgart och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Om du vill köpa en billig direkt buss biljett från Prag till Stuttgart rekommenderar vi att du köper buss biljetter från STUDENT AGENCY k. S. För den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Stuttgart.
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Prag till Stuttgart. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Prag till Stuttgart går klockan 05: 35. Den/Det sista buss som avgår från Prag till Stuttgart går klockan 21: 50. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Prag till Stuttgart med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Prag och Stuttgart. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Prag till Stuttgart så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Prag till Stuttgart reser vidare från Stuttgart. Många väljer att fortsätta resan till från Stuttgart till närliggande destinationer som Berlin, Paris eller München. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Prag och Stuttgart. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Prag till Stuttgart så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Prag
Stuttgart

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk