JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
25 jan.
769 krIberia
ons
26 jan.
767 krIberia
tors
27 jan.
969 krIberia
fre
28 jan.
69 krRyanair
lör
29 jan.
769 krIberia
sön
30 jan.
1180 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information mellan London och Marseille

distanceAvstånd1002 km
durationGenomsnittlig restid med buss21 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss507 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus eller Eurolines France

Bussar från London till Marseille är rutt 1002 km lång och tar i genomsnitt 21 h 50 min med våra partner som Flixbus eller Eurolines France. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 467 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 507 kr. Resande avreser oftast från London Victoria och anländer till Marseille, Gare Saint-Charles.

Resetips: Bussar från London till Marseille

Ta bussen till Marseille. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från London to Marseille.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från London till Marseille vara?

Det billigaste sättet att ta sig till Marseille från London är med buss och det kan kosta så lite som 468 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från London till Marseille.

I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från London till Marseille?

Buss biljetter från London till Marseille brukar ha ett genomsnittspris på 508 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur lång är sträckan mellan Marseille och London om jag väljer att resa med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från London till Marseille? Avståndet mellan London och Marseille med buss är runt 1002 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från London till Marseille kan du få.

Vad är den genomsnittliga restiden med buss från London till Marseille?

Den genomsnittliga restiden med buss från London till Marseille är 21 h 50 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från London till Marseille.

Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från London till Marseille?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från London är London Victoria. I Marseille är den mest populära busstation bland resenärer Marseille, Gare Saint-Charles.

Hur långt från centrum i London och i Marseille ligger de mest populära busstationer?

När du åker från London kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är London Victoria som ligger 2 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Marseille kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Marseille är Marseille, Gare Saint-Charles som ligger 876 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från London till Marseille?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från London till Marseille med buss. När du ska åka till Marseille från London kan du resa med Flixbus eller Eurolines France. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från London till Marseille eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Hur köper jag buss biljetter från London till Marseille?

Om du planerar att resa med buss från London till Marseille kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Din buss resa från London till Marseille måste inte ta slut i Marseille. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Marseille är Paris, Barcelona eller Nice. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Barcelona eller Nice kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som reser med buss från London till Marseille reser vidare från Marseille. Många väljer att fortsätta resan till från Marseille till närliggande destinationer som Paris, Barcelona eller Nice. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Om jag inte har någon bil och vill resa från London till Marseille, kan jag resa med buss?

Att resa från London till Marseille utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från London till Marseille.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

London
Marseille
London
Bekvämligheter
London Liverpool Street Stn
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna Central, Circle, Hammersmith, City

Bussar från London till Marseille: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver