Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Dortmund och Bilbao

distanceAvstånd1203 km
durationGenomsnittlig restid med buss23 h 40 min
changesDirekt bussJa

Bussar från Dortmund till Bilbao är resa 1203 km lång och tar i genomsnitt 23 h 40 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Dortmund Hbf och anländer till Bilbao, Zorroza.

Resetips

Bussar från Dortmund till Bilbao
Ta bussen till Bilbao. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Dortmund to Bilbao.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Bilbao och Dortmund om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Dortmund till Bilbao? Avståndet mellan Dortmund och Bilbao med buss är runt 1203 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Dortmund till Bilbao kan du få.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Dortmund till Bilbao med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Dortmund och Bilbao. På ett ungefär kan resan från Dortmund till Bilbao med buss ligga på 23 h 40 min.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Dortmund och Bilbao bör jag välja inför min resa?

Innan du planerar din resa från Dortmund till Bilbao kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Dortmund åker från Dortmund Hbf och anländer till Bilbao, Zorroza i Bilbao.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Dortmund och i Bilbao?

Du kan åka buss från Dortmund på Dortmund Hbf som ligger 569 m från cityområdet. När du kommer fram till Bilbao kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Bilbao, Zorroza, som ligger 4 km från cityområdet.

Många resenärer som anländer till Bilbao med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Barcelona eller San Sebastián. Om du också vill upptäcka Madrid, Barcelona eller San Sebastián från Bilbao kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med buss från Dortmund till Bilbao reser vidare från Bilbao. Många väljer att fortsätta resan till från Bilbao till närliggande destinationer som Madrid, Barcelona eller San Sebastián. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Dortmund till Bilbao?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Dortmund och Bilbao. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Dortmund till Bilbao så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Dortmund
Bilbao
Dortmund ZOB
Bekvämligheter

Bussar från Dortmund till Bilbao: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver