Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Brive-la-Gaillarde och Bordeaux

distanceAvstånd169 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss98 kr
changesDirekt bussJa
carriersBussbolagBlaBlaCar eller Flixbus

Bussar från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux är resa 169 km lång och tar i genomsnitt 2 h 20 min med våra partner som BlaBlaCar eller Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 98 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 98 kr. Resande avreser oftast från Brive-la-Gaillarde Train Station och anländer till Bordeaux, Gare Saint Jean.

Resetips

Bussar från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux
Ta bussen till Bordeaux. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Brive-la-Gaillarde to Bordeaux.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux?
Det billigaste sättet att ta sig till Bordeaux från Brive-la-Gaillarde är med buss och det kan kosta så lite som 98 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux.
Hur mycket kostar buss från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux i genomsnitt?
Att resa med buss från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux kostar i genomsnitt 98 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är det från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux med buss?
När du reser från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux med buss kan du räkna med att avståndet mellan Brive-la-Gaillarde och Bordeaux är ungefär 169 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux?
En buss resa från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux har en genomsnittlig restid på 2 h 20 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux så snabbt som möjligt.
Jag ska resa till Bordeaux från Brive-la-Gaillarde. Vilka är de mest använda busstationer?

När man reser med buss från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Brive-la-Gaillarde på Brive-la-Gaillarde Train Station och de flesta anländer till Bordeaux på Bordeaux, Gare Saint Jean.

Hur långt från centrum i Brive-la-Gaillarde och i Bordeaux ligger de mest populära busstationer?

Brive-la-Gaillarde Train Station är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Brive-la-Gaillarde och den ligger 468 m från cityområdet. Den busstation i Bordeaux som är mest populär bland resenärer är Bordeaux, Gare Saint Jean som ligger 2.5 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux?
När du ska boka en resa med buss från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux kan du lita på att BlaBlaCar eller Flixbus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Bordeaux snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss till Bordeaux besöker ofta även Paris, Toulouse eller Barcelona. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bordeaux och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med buss från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux reser vidare från Bordeaux. Många väljer att fortsätta resan till från Bordeaux till närliggande destinationer som Paris, Toulouse eller Barcelona. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Brive-la-Gaillarde och Bordeaux?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Brive-la-Gaillarde
Brive
Bekvämligheter
Brive-la-Gaillarde
Bekvämligheter

Bussar från Brive-la-Gaillarde till Bordeaux: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Populäraste destinationerna