JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
25 jan.
Hitta priser
683 kreasyJet
ons
26 jan.
Hitta priser
868 kreasyJet
tors
27 jan.
Hitta priser
912 kreasyJet
fre
28 jan.
Hitta priser
1034 kreasyJet
lör
29 jan.
Hitta priser
535 kreasyJet
sön
30 jan.
467 krNational Express
402 kreasyJet
mån
31 jan.
Hitta priser
495 kreasyJet
tis
1 feb.
Hitta priser
1136 kreasyJet
ons
2 feb.
Hitta priser
402 kreasyJet
tors
3 feb.
Hitta priser
535 kreasyJet
fre
4 feb.
Hitta priser
587 kreasyJet
lör
5 feb.
467 krNational Express
536 kreasyJet
sön
6 feb.
Hitta priser
565 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Belfast och Glasgow

distanceAvstånd177 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss465 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagNational Express

Bussar från Belfast till Glasgow är resa 177 km lång och tar i genomsnitt 5 h 35 min med våra partner som National Express. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 465 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 459 kr. Resande avreser oftast från Belfast Central och anländer till Glasgow, Buchanan Bus Station.

Resetips: Bussar från Belfast till Glasgow

Ta bussen till Glasgow. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Belfast to Glasgow.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Belfast till Glasgow?

Buss biljetter från Belfast till Glasgow kan kosta så lite som 459 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Belfast till Glasgow.

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Belfast till Glasgow?

Buss biljetter från Belfast till Glasgow brukar ha ett genomsnittspris på 465 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur lång är sträckan mellan Glasgow och Belfast om jag väljer att resa med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Glasgow till Belfast är runt 177 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Belfast till Glasgow är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Hur lång tid tar buss från Belfast till Glasgow?

Den genomsnittliga restiden med buss från Belfast till Glasgow är 5 h 35 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Belfast till Glasgow.

Vilken busstation i Belfast bör jag resa från? Vilken busstation i Glasgow bör jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Belfast till Glasgow åker de ofta från Belfast Central i Belfast och kommer fram till Glasgow, Buchanan Bus Station i Glasgow. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Belfast och Glasgow i förväg.

Var ligger de mest populära busstationer i Belfast för resa till Glasgow?

Om du planerar att resa med buss från Belfast kan du räkna med att åka 1.7 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Belfast Central. När du anländer till Glasgow kan du räkna med att resa 457 m från Glasgow, Buchanan Bus Station till cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Belfast och Glasgow?

Om du letar efter billiga bussar från Belfast till Glasgow kan du lita på att National Express kan ta dig till Glasgow snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Belfast och Glasgow för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Belfast till Glasgow?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Belfast till Glasgow om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många av våra kunder som planerar en resa till Glasgow med buss reser ofta även till ställen som London, Edinburgh eller Manchester. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Glasgow och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många resenärer som anländer i Glasgow med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som London, Edinburgh eller Manchester. Om du också vill upptäcka London, Edinburgh eller Manchester från Glasgow kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Om jag inte har någon bil och vill resa från Belfast till Glasgow, kan jag resa med buss?

Att resa från Belfast till Glasgow utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Belfast till Glasgow.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Belfast
Belfast, Europa BusCentre, NI
Bekvämligheter