JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
447 krNational Express
Hitta priser
tors
2 dec.
394 krNational Express
2078 kreasyJet
fre
3 dec.
Hitta priser
1263 kreasyJet
lör
4 dec.
393 krNational Express
513 kreasyJet
sön
5 dec.
391 krNational Express
728 kreasyJet
mån
6 dec.
394 krNational Express
347 kreasyJet
tis
7 dec.
396 krNational Express
389 kreasyJet
ons
8 dec.
394 krNational Express
592 kreasyJet
tors
9 dec.
Hitta priser
985 kreasyJet
fre
10 dec.
396 krNational Express
Hitta priser
lör
11 dec.
393 krNational Express
Hitta priser
sön
12 dec.
397 krNational Express
Hitta priser
mån
13 dec.
391 krNational Express
Hitta priser
tis
14 dec.
397 krNational Express
389 kreasyJet
ons
15 dec.
397 krNational Express
545 kreasyJet
tors
16 dec.
396 krNational Express
478 kreasyJet
fre
17 dec.
396 krNational Express
556 kreasyJet
lör
18 dec.
391 krNational Express
345 kreasyJet
sön
19 dec.
391 krNational Express
371 kreasyJet
mån
20 dec.
396 krNational Express
388 kreasyJet
tis
21 dec.
391 krNational Express
383 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Belfast och Edinburgh

distanceAvstånd230 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss401 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagNational Express

Bussar från Belfast till Edinburgh är resa 230 km lång och tar i genomsnitt 7 h 15 min med våra partner som National Express. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 401 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 391 kr. Resande avreser oftast från Belfast Central och anländer till Edinburgh, Elder Street.

Resetips

Bussar från Belfast till Edinburgh
Ta bussen till Edinburgh. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Belfast to Edinburgh.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Belfast till Edinburgh med buss?
De billigaste buss biljetterna från Belfast till Edinburgh är 390 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Belfast till Edinburgh. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Belfast till Edinburgh?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 401 kr för att ta buss från Belfast till Edinburgh. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Edinburgh från Belfast.
Hur långt är det från Belfast till Edinburgh med buss?
När du reser från Belfast till Edinburgh med buss kan du räkna med att avståndet mellan Belfast och Edinburgh är ungefär 230 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Belfast till Edinburgh?
En buss resa från Belfast till Edinburgh har en genomsnittlig restid på 7 h 15 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Belfast till Edinburgh så snabbt som möjligt.
Vilka är de mest använda busstationer i Belfast och i Edinburgh?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Belfast till Edinburgh kan det vara bra att veta att Belfast Central är mest populär bland resenärer som åker från Belfast medan Edinburgh, Elder Street är den mest populära busstation för resenärer som åker till Edinburgh.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Belfast och i Edinburgh?

När du planerar din resa till Edinburgh från Belfast kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Belfast är Belfast Central som ligger 1.7 km från cityområdet. I Edinburgh är den mest populära busstation Edinburgh, Elder Street som ligger 533 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Belfast till Edinburgh?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Belfast till Edinburgh med buss. När du ska åka till Edinburgh från Belfast kan du resa med National Express. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Belfast till Edinburgh eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Belfast till Edinburgh?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Belfast till Edinburgh med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Belfast till Edinburgh på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss från Belfast till Edinburgh reser vidare från Edinburgh. Många väljer att fortsätta resan från Edinburgh till närliggande destinationer som London, Glasgow eller Manchester. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Din buss resa från Belfast till Edinburgh måste inte ta slut i Edinburgh. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Edinburgh är London, Glasgow eller Manchester. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Glasgow eller Manchester kan Omio hjälpa dig!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Belfast till Edinburgh?
Det är inga problem att resa från Belfast till Edinburgh utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Belfast till Edinburgh. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Belfast
Edinburgh
Belfast, Europa BusCentre, NI
Bekvämligheter

Bussar från Belfast till Edinburgh: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver