Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Belfast till Dublin

distanceAvstånd140 km
changesDirektbussJa

Bussar från Belfast till Dublin är färdväg 140 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Belfast Central och anländer till Dublin, Airport (Terminal 1 - Zone 12).

Resetips: Bussar från Belfast till Dublin

Ta bussen till Dublin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Belfast to Dublin.
FAQs

Hur långt avstånd är det mellan Dublin och Belfast med buss?

När du reser med buss från Belfast till Dublin kommer sträckan att ligga på cirka 140 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Belfast till Dublin i förväg genom Omio.

Vilken busstation i Belfast bör jag resa från? Vilken busstation i Dublin bör jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Belfast till Dublin åker de ofta från Belfast Central i Belfast och kommer fram till Dublin, Airport (Terminal 1 - Zone 12) i Dublin. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Belfast och Dublin i förväg.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Belfast och i Dublin?

När du åker från Belfast kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Belfast Central som ligger 1.7 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Dublin kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Dublin är Dublin, Airport (Terminal 1 - Zone 12) som ligger 10.6 km från cityområdet.

Många av våra kunder som planerar en resa till Dublin med buss reser ofta även till ställen som London, Edinburgh eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Dublin och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Din buss resa från Belfast till Dublin måste inte ta slut i Dublin. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Dublin är London, Edinburgh eller Paris. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Edinburgh eller Paris kan Omio hjälpa dig!

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Belfast till Dublin?

Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Belfast till Dublin utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Belfast
Dublin
Belfast, Europa BusCentre, NI
Bekvämligheter

Bussar från Belfast till Dublin: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver