Paris till Barcelona

tis 23 juli
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

Reseinformation mellan Paris och Barcelona

distanceAvstånd830 km
modeTillgängliga transportmedelTåg, buss eller flyg
pricePrisspann för biljetter338 kr - 593 kr
cheapestBilligaste transportmedelBuss • 338 kr • 12 h 10 min
fastestSnabbaste transportmedelFlyg • 351 kr • 1 h 40 min
carriersPopulära resebolagBlaBlaCar Bus, Vueling Airlines eller Renfe

Med tåg, buss eller flyg reser du 830 km från Paris till Barcelona. BlaBlaCar Bus, Vueling Airlines eller Renfe är de bolag som normalt trafikerar denna rutt. Resande kan även åka direkt med buss, flyg eller tåg från Paris till Barcelona.

Resealternativ
från Paris till Barcelona

Du kan ta dig från Paris till Barcelona med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
bus

Det bästa sättet att resa från Paris till Barcelona är med buss eftersom buss erbjuder den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

FlixBus
22:3013tim.10
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
11:40Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
423 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
BlaBlaCar Bus
20:3015tim.00
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
11:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
409 kr1Enkelresa
0 byten
Snabbast
Transavia France
21:101tim.35
Paris-Orly flygplats (ORY)
22:45Barcelonas internationella flygplats (BCN)
1165 kr1Enkelresa
0 byten
Andra alternativ
Trenitalia
09:3010tim.04
Paris Lyon järnvägsstation
19:34Barcelona Sants
2031 kr1Enkelresa
1 byte
Trenitalia
07:3012tim.04
Paris Lyon järnvägsstation
19:34Barcelona Sants
2031 kr1Enkelresa
1 byte
FlixBus
22:3013tim.45
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
12:15Barcelona, Estación de Autobuses de Sants
423 kr1Enkelresa
0 byten
BlaBlaCar Bus
21:4512tim.10
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
09:55Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
409 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
20:0015tim.20
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
11:20Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
423 kr1Enkelresa
0 byten
GetJet Airlines
21:151tim.55
Paris-Charles de Gaulle flygplats (CDG)
23:10Barcelonas internationella flygplats (BCN)
1001 kr1Enkelresa
0 byten
Vueling
21:501tim.45
Paris-Orly flygplats (ORY)
23:35Barcelonas internationella flygplats (BCN)
1058 kr1Enkelresa
0 byten
Vueling
20:051tim.45
Paris-Orly flygplats (ORY)
21:50Barcelonas internationella flygplats (BCN)
1199 kr1Enkelresa
0 byten

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

tis
23 juli
ons
24 juli
tors
25 juli
fre
26 juli
lör
27 juli
sön
28 juli
mån
29 juli
tis
30 juli
ons
31 juli
tors
01 aug.
fre
02 aug.
lör
03 aug.
sön
04 aug.
mån
05 aug.
tis
06 aug.
ons
07 aug.
tors
08 aug.
fre
09 aug.
lör
10 aug.
sön
11 aug.
mån
12 aug.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Resebolag: FlixBus, Air France eller Ryanair från Paris till Barcelona

FlixBus, Air France eller Ryanair erbjuder dig mellan Paris och Barcelona till superpriser. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de, priserna och biljetterna för din resa.

Renfe är Spaniens nationella resa operatör som driver gods- och passagerartrafik med sina resor på Spaniens omfattande järnvägsnät samt på internationella rutter till angränsande Frankrike och Portugal. Renfe har ett brett spektrum av biljettyper för att passa din budget, såsom Basic-, Elige- och Premiumbiljetter. Renfe erbjuder också rabattkort som Renfe Gold Card och +Renfe Youth Card 50 för behöriga resande. Du kan utnyttja dessa sparerbjudanden och rabattkort hos Omio när du bokar din tur från Paris till Barcelona. Renfe har en omfattande flotta av resor med olika grad av komfort, bekvämligheter och hastighet. Renfes AVE- resor färdas med hög hastighet och betjänar långdistanssträckor. Alvia- resor har en blandning av resor med hög och normal hastighet på inrikesrutter. Altaria trafikerar inrikesrutter till södra Spanien. Euromed erbjuder inrikes resor längs Medelhavets kust. Avants resor trafikerar regionala pendellinjer och Trenhotel har natt resa på vissa sträckor.

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt resa bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa resa resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

Vueling är ett av Spaniens ledande lågprisflygbolag där du kan välja mellan biljettyperna Basic, Optima och Time Flex för din nästa resa från Paris till Barcelona.

Restips: Resor från Paris to Barcelona

Restips: Enkla resor till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Barcelona.
FAQs

Det finns 3 resealternativ från Paris till Barcelona: tåg, buss eller flyg.

Buss resor är det billigaste sättet att ta sig från Paris till Barcelona. Biljetter till en/ett buss kostar i genomsnitt 338 kr.

Detta är i jämförelse med andra resealternativ till Barcelona:

En/Ett buss kostar 13 kr mindre än en/ett flyg på denna tur med biljetter till en/ett flyg från Paris till Barcelona för ett genomsnittligt pris på 351 kr.

En/Ett buss kostar 256 kr mindre än en/ett tåg på denna tur med biljetter till en/ett tåg från Paris till Barcelona för ett genomsnittligt pris på 593 kr.

Det snabbaste sättet att resa från Paris till Barcelona är med flyg, vilket tar i genomsnitt 1 h 40 min   jämfört med andra alternativ som kan ta längre tid till din destination:

Att resa med buss kan som jämförelse ta 12 h 10 min   i genomsnitt.

Att ta en/ett tåg kräver som jämförelse i genomsnitt en restid på 6 h 45 min  

Avståndet mellan Paris och Barcelona är omkring 830 km.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från Paris till Barcelona är:

 • Omkring 7 buss om dagen.
 • 2 tåg dagligen.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din tur från Paris till Barcelona, eftersom reguljära turer med tåg, buss eller flyg kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de populäraste avgångs- respektive ankomstplatserna för resande från Paris till Barcelona:

 • Buss från Paris till Barcelona avgår för det mesta från Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) och anländer till Barcelona, Estación de Autobuses de Sants.
 • Flyg avgår i de flesta fall från Paris på Paris-Charles de Gaulle flygplats och anländer till Barcelona på Barcelonas internationella flygplats.
 • Tåg avgår för det mesta från Paris Gare du Nord och anländer till Barcelona Sants.

Om du framför allt vill hitta ett bra köp till din resa från Paris till Barcelona kan vi hjälpa dig att hitta de resebolag som ger dig bäst valuta för pengarna:

 • BlaBlaCar Bus, Alsa, FlixBus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Movelia eller Infobus kan ta dig till Barcelona med buss. Du hittar en bra deal på buss biljetter med Alsa från Paris till Barcelona för 338 kr hos Omio.
 • Resa med Vueling Airlines, Ryanair, Transavia France, easyJet, Air France, Air Europa, Iberia, Lufthansa, KLM, Luxair, Brussels Airlines, SWISS, Eurowings, Malta Air, Iberia Express, German Airways, Transavia Airlines, Trade Air, Norwegian Air, Royal Air Maroc, Air Serbia, KLM Cityhopper, Austrian Airlines eller Stobart Air för att åka till Barcelona med flygplan. För ett bra biljettköp kan du hitta Vueling Airlines Paris till Barcelona biljetter hos Omio för 351 kr.
 • Resa med Renfe, TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF, Renfe AVE INT eller SNCF | TGV INOUI för att åka till Barcelona med tåg. För ett bra biljettköp kan du hitta SNCF | TGV INOUI Paris till Barcelona biljetter hos Omio för 593 kr.

Ja, det finns direktförbindelser till Barcelona från Paris med följande reseoperatörer:

 • Du kan resa direkt med buss med BlaBlaCar Bus, Alsa eller FlixBus som har 7 direkt buss om dagen.
 • Du kan resa direkt med flygplan med Vueling Airlines, Transavia France, easyJet eller Air France som har 0 direkt flyg om dagen.
 • Du hittar 2 direkt tåg om dagen med TGV INOUI.

Direktförbindelser spar i allmänhet tid åt dig plus att du får bättre komfort på din resa till Barcelona eftersom du inte behöver göra något byte, vilket är värt att tänka på innan du bokar dina biljetter från Paris till Barcelona.

Tittar du efter att utöka din tur från Paris till Barcelona? Många av Omios kunder som reser från Paris till Barcelona brukar förlänga sin semester för att utforska andra populära destinationer som Madrid, Valencia, Seville eller Zaragoza. Om du är ute efter att utforska Madrid, Valencia, Seville eller Zaragoza från Barcelona, kan du låta Omio hitta de bästa tillgängliga förbindelserna åt dig till ett överkomligt pris.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk