München till Malmö

tis 21 maj
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

Resealternativ
från München till Malmö

Du kan ta dig från München till Malmö med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
bus

Det bästa sättet att resa från München till Malmö är med buss eftersom buss erbjuder den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

FlixBus
20:0020tim.10
München
16:10Malmö
865 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
FlixBus
20:0020tim.10
München
16:10Malmö
865 kr1Enkelresa
0 byten
Snabbast
FlixBus
22:4519tim.15
München
18:00Malmö
1236 kr1Enkelresa
0 byten
Andra alternativ
FlixBus
22:1519tim.45
München
18:00Malmö
1236 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
10:4026tim.45
München
13:25Malmö
1904 kr1Enkelresa
0 byten

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

tis
21 maj
ons
22 maj
tors
23 maj
fre
24 maj
lör
25 maj
sön
26 maj
mån
27 maj
tis
28 maj
ons
29 maj
tors
30 maj
fre
31 maj
lör
01 juni
sön
02 juni
mån
03 juni

Reseinformation från München till Malmö

distanceAvstånd836 km
modeTillgängliga transportmedelBuss eller tåg
pricePrisspann för biljetter530 kr - 1 245 kr
cheapestBilligaste transportmedelBuss • 530 kr • 19 h 15 min
fastestSnabbaste transportmedelFlyg • 1 245 kr • 1 h 35 min
carriersPopulära resebolagFlixBus, Lufthansa eller Deutsche Bahn

Med buss eller tåg reser du 836 km från München till Malmö. FlixBus, Lufthansa eller Deutsche Bahn är de bolag som normalt trafikerar denna resa. Resande kan även åka direkt med buss, flyg eller tåg från München till Malmö.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Resebolag: Deutsche Bahn, FlixBus eller Snälltåget från München till Malmö

Du kan resa med resa från München till Malmö med Deutsche Bahn, FlixBus eller Snälltåget. När du söker efter tider och biljetter hos Omio visar vi dig de bästa alternativen som finns.

Deutsche Bahn (DB) är Tysklands främsta utförare av resa tjänster och gör i genomsnitt omkring 40 000 inrikes och internationella resor om dagen. Deutsche Bahns resor flotta omfattar höghastighetståget ICE (Intercity Express) och även IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) och RB (Regionalbahn), vilka skiljer sig i fråga om komfort och restid. Medan toaletter till exempel är standard, är tjänster som restaurang eller fri WiFi bara tillgängliga på vissa typer av tåg och rutter. Deutsche Bahn är känt för sitt breda utbud av taxor såsom Sparpreis, Super Sparpreis och Flex-Ticket samt rabattkort som Bahncard 25, 50 och 100, som du också kan nyttja för din resa från München till Malmö resa.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt resor på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa resa resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Resor från München to Malmö

Restips: Enkla resor till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från München to Malmö.
FAQs

Det finns 2 resealternativ från München till Malmö: buss eller tåg.

Det billigaste sättet från München till Malmö är att ta en/ett buss. Du kan hitta genomsnittliga biljettpriser omkring 530 kr jämfört med andra resealternativ till Malmö:

En/Ett buss kostar omkring 714 kr mindre än en/ett flyget, som kostar i genomsnitt 1 245 kr för denna resa.

En/Ett buss kostar 209 kr mindre än en/ett tåg på denna rutt med biljetter till en/ett tåg från München till Malmö för ett genomsnittligt pris på 739 kr.

Det snabbaste sättet att resa mellan München och Malmö är med flyg, vilket tar i genomsnitt 1 h 35 min   jämfört med andra alternativ som kan ta längre tid till din destination:

Som jämförelse kan en resa med buss ta i genomsnitt 19 h 15 min.

Som jämförelse kan en resa med tåg ta i genomsnitt 12 h 34 min.

Du kan räkna med att det är omkring 836 km från München till Malmö.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från München till Malmö är:

  • Omkring 2 bussar om dagen.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din färdvägen från München till Malmö, eftersom reguljära turer med buss eller tåg kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de populäraste avgångs- respektive ankomstplatserna för resande från München till Malmö:

  • Bussar från München till Malmö avgår för det mesta från München, ZOB och anländer till Malmö, Airport Sturup flygplats.
  • Flyg avgår mestadels från Münchens flygplats och anländer i allmänhet till Malmö Airport.
  • Tåg avgår mestadels från München Hauptbahnhof och anländer i allmänhet till Malmö Centralstation.

Om du framför allt vill hitta ett bra köp till din resa från München till Malmö kan vi hjälpa dig att hitta de resebolag som ger dig bäst valuta för pengarna:

  • Resa med FlixBus för att åka till Malmö med buss. För ett bra biljettköp kan du hitta FlixBus München till Malmö biljetter hos Omio för 530 kr.
  • Resa med Deutsche Bahn, Snälltåget eller FlixTrain för att åka till Malmö med tåg. För ett bra biljettköp kan du hitta Deutsche Bahn München till Malmö biljetter hos Omio för 739 kr.

Ja, det finns direktförbindelser mellan München och Malmö med följande reseoperatörer:

  • Du kan resa direkt med buss med.
  • Du kan ta en/ett direkt flyg med.
  • Du kan resa direkt med tåg med.

Direktförbindelser spar i allmänhet tid åt dig plus att du får bättre komfort på din resa till Malmö eftersom du inte behöver göra något byte, vilket är värt att tänka på innan du bokar dina biljetter mellan München och Malmö.

Många av våra kunder som bokar en resa från München till Malmö utökar ofta sin semester och reser till andra populära destinationer som Stockholm, Copenhagen, Gothenburg, Berlin eller Hamburg. Om du funderar på att foga ytterligare en destinationion till din resplan mellan München och Malmö, kan du låta Omio hitta de bästa förbindelserna mellan Malmö och något av dessa excellenta resmål åt dig i dag!
HemResorTill MalmöMünchen till Malmö

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk