Köpenhamn till Milan

tors 30 maj
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

Resealternativ
från Köpenhamn till Milan

Du kan ta dig från Köpenhamn till Milan med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
bus

Det bästa sättet att resa från Köpenhamn till Milan är med buss eftersom buss erbjuder den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

FlixBus
07:0527tim.15
Köpenhamn
10:20Milan
1285 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
FlixBus
07:0527tim.15
Köpenhamn
10:20Milan
1285 kr1Enkelresa
0 byten
Snabbast
FlixBus
15:1026tim.05
Köpenhamn
17:15Milan
1591 kr1Enkelresa
0 byten
Andra alternativ
FlixBus
20:2034tim.05
Köpenhamn
06:25Milan
2508 kr1Enkelresa
0 byten

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

tors
30 maj
fre
31 maj
lör
01 juni
sön
02 juni
mån
03 juni
tis
04 juni
ons
05 juni
tors
06 juni
fre
07 juni
lör
08 juni
sön
09 juni
mån
10 juni
tis
11 juni
ons
12 juni
tors
13 juni
fre
14 juni
lör
15 juni
sön
16 juni
mån
17 juni
tis
18 juni
ons
19 juni

Reseinformation från Köpenhamn till Milan

distanceAvstånd1159 km
modeTillgängliga transportmedelTåg, buss eller flyget
pricePrisspann för biljetter634 kr - 5 060 kr
cheapestBilligaste transportmedelFlyg • 634 kr • 2 h
fastestSnabbaste transportmedelFlyg • 634 kr • 2 h
carriersPopulära resebolagFlixBus, Ryanair eller Deutsche Bahn

Res 1159 km med tåg, buss eller flyg från Köpenhamn till Milan. FlixBus, Ryanair eller Deutsche Bahn är de bolag som normalt trafikerar denna färdväg. Resande kan även åka direkt med buss, flyg eller tåg från Köpenhamn till Milan.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Resebolag: Air France, easyJet eller SWISS från Köpenhamn till Milan

Hitta den bästa färdväg, färdvägen från Köpenhamn till Milan hos Omios resa partner Air France, easyJet eller SWISS! Du finner de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna när vi jämför och bokar de mest förmånlig resa åt dig.

Deutsche Bahn (DB) är den främsta utföraren av resa tjänster i Tyskland med i genomsnitt 40 000 resor per dag. Ett särskilt kännetecken för Deutsche Bahn är dess breda spektrum av biljettyper med sparerbjudanden som Sparpreis och Super Sparpreis samt flexibla avgifter och rabattkort som Bahncard 25, 50 och 100, som du även kan använda för din resa från Köpenhamn till Milan. DB använder olika typer av resor såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) och RB (Regionalbahn) på sina rutter, som skiljer sig i fråga om komfort och restid. Exempelvis är toaletter standard, medan tjänster som restaurangvagn eller fri WiFi bara finns på vissa resor.

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder resa tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt resor på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa resa resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Austrian Airlines är Österrikes ledande flygbolag och du kan välja mellan Economy Class och Business Class för din nästa resa mellan Köpenhamn och Milan.

Restips: Resor från Köpenhamn to Milan

Restips: Enkla resor till Milan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Milan.
FAQs

Det finns 3 sätt att resa mellan Köpenhamn och Milan, inklusive att ta en/ett tåg, buss eller flyg.

Det billigaste sättet från Köpenhamn till Milan är att ta en/ett flyget. Du kan hitta genomsnittliga biljettpriser omkring 634 kr jämfört med andra resealternativ till Milan:

En/Ett flyget kostar i allmänhet 156 kr mindre än en/ett buss för samma färdvägen. En/Ett buss kostar i genomsnitt 790 kr från Köpenhamn till Milan.

En/Ett flyget kostar omkring 4 427 kr mindre än en/ett tåg, som kostar i genomsnitt 5 060 kr för denna rutt.

Det snabbaste sättet att resa mellan Köpenhamn och Milan är med flyg, vilket tar i genomsnitt 2 h   jämfört med andra alternativ som kan ta längre tid till din destination:

Som jämförelse kan en resa med buss ta i genomsnitt 25 h 50 min.

Att resa med tåg kan som jämförelse ta 23 h 14 min   i genomsnitt.

Avståndet mellan Köpenhamn och Milan är omkring 1159 km.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från Köpenhamn till Milan är:

  • Omkring 1 buss om dagen.
  • Omkring 2 tåg om dagen.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din rutt från Köpenhamn till Milan, eftersom reguljära turer med tåg, buss eller flyget kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de populäraste avgångs- respektive ankomstplatserna för resande från Köpenhamn till Milan:

  • Flyg avgår i de flesta fall från Köpenhamn på Köpenhamns Flygplats (Kastrup) och anländer till Milan på Milano-Malpensa flygplats.
  • Tåg avgår i de flesta fall från Köpenhamn på København Hovedb. Och anländer till Milan på Stazione di Milano Centrale.

Om du framför allt vill hitta ett bra köp till din resa från Köpenhamn till Milan kan vi hjälpa dig att hitta de resebolag som ger dig bäst valuta för pengarna:

  • FlixBus kan ta dig till Milan med buss. Du hittar en bra deal på buss biljetter med FlixBus från Köpenhamn till Milan för 790 kr hos Omio.
  • Resa med Ryanair, Malta Air, easyJet, SAS, Air Baltic, Lufthansa, Eurowings, KLM, Norwegian Air, Air France, LOT Polish Airlines, CityJet, Lufthansa Cityline (2), SWISS, Vueling Airlines, Trade Air, Alitalia, Luxair, Brussels Airlines, Austrian Airlines eller Edelweiss Air för flyg till Milan. Om du söker ett bra biljetttköp, titta efter Norwegian Air för biljetter från Köpenhamn till Milan hos Omio för att få 634 kr.
  • Deutsche Bahn kan ta dig till Milan med tåg. Om du söker en bra deal på tåg kan du hitta biljetter för Deutsche Bahn från Köpenhamn till Milan för 5 060 kr.

Ja det finns direkta rutter från Köpenhamn till Milan med följande resebolag:

  • Du hittar direkta buss förbindelser till Milan med.
  • Du hittar direkta flyg förbindelser till Milan med easyJet eller SAS.
  • Du hittar en/ett direkt tåg till Milan med.

Eftersom du inte behöver byta någonstans på vägen brukar direkta förbindelser till Milan spara tid åt dig och ge dig bättre komfort, vilket är bra att tänka på innan du boka biljetter till denna färdvägen.

Många av våra kunder som reser från Köpenhamn till Milan gör inte Milan till sin slutstation. Några av de destinationer som är värda att besöka sedan är Paris, Rome, Venice, Florence eller Como, som du kan foga lägga din plan för resan mellan Köpenhamn och Milan. Kolla redan i dag med Omio efter de bästa och billigaste sätten att resa från Milan till någon av dessa toppendestinationer!

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk