JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
845 krFlixbus
Hitta priser
mån
6 dec.
636 krFlixbus
192 krMalta Air
tis
7 dec.
Hitta priser
535 kreasyJet
ons
8 dec.
1097 krFlixbus
592 krVueling
fre
10 dec.
658 krFlixbus
248 krMalta Air
lör
11 dec.
768 krFlixbus
209 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Paris och Parma

distanceAvstånd755 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg299 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolageasyJet, Ryanair eller Vueling

Flyg från Paris till Parma är rutt 755 km lång och tar i genomsnitt 1 h 30 min med våra partner som easyJet, Ryanair eller Vueling. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 147 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 299 kr. Passagerare flyger oftast från Paris Charles de Gaulle Airport och landar på Milan Malpensa Airport.

Resetips

Flyg från Paris till Parma
Ta ett flyg enkelt till Parma. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Parma.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Paris till Parma?
De billigaste flyg biljetterna från Paris till Parma är 147 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Paris till Parma. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar flyg från Paris till Parma i genomsnitt?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Paris till Parma kan du vänta dig ett pris på 299 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet från Paris till Parma när man åker med flyg?
När du reser från Paris till Parma med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Paris och Parma är ungefär 755 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Paris till Parma med flyg?
Restiden med flyg från Paris till Parma kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 30 min.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Paris till Parma?

Innan du börjar planera din resa från Paris till Parma är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Paris åker från Paris Charles de Gaulle Airport och landar på Milan Malpensa Airport i Parma.

Var ligger flygplatser i Paris och i Parma?

Du kan ta en flyg från Paris på Paris Charles de Gaulle Airport som ligger 23.6 km från cityområdet. När du kommer fram till Parma med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Milan Malpensa Airport som ligger 156.1 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Paris och Parma?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Paris till Parma kan du ta flyg med easyJet, Ryanair eller Vueling. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Paris och Parma för att se vilka bekvämligheter de har.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Paris till Parma?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Paris och Parma. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Paris till Parma så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer till Parma med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Bologna eller Rom. Om du också vill upptäcka Milan, Bologna eller Rom från Parma kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med flyg till Parma besöker ofta även Milan, Bologna eller Rom. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Parma och de andra populära destinationerna.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Parma
Parma
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Busslinje 6 förbinder tågstationen och flygplatsen.

Flyg från Paris till Parma: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver