Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Paris till Cambridge

distanceAvstånd404 km
changesDirektflygJa
carriersFlygbolageasyJet eller Vueling

Flyg från Paris till Cambridge är resa 404 km lång med våra partner som easyJet eller Vueling. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Paris Charles de Gaulle Airport och landar på Cambridge Airport.

Resetips

Flyg från Paris till Cambridge
Ta ett flyg enkelt till Cambridge. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Cambridge.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Cambridge och Paris om jag väljer att resa med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Cambridge till Paris är runt 404 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Paris till Cambridge är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Jag ska snart resa till Cambridge från Paris. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När man reser med flyg från Paris till Cambridge kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Paris på Paris Charles de Gaulle Airport och de flesta anländer till Cambridge på Cambridge Airport.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Paris och i Cambridge?

När du åker från Paris kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Paris Charles de Gaulle Airport och ligger 23.6 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Cambridge kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Cambridge är Cambridge Airport och ligger 4 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Paris och Cambridge?
Om du letar efter billiga flyg från Paris till Cambridge kan du lita på att easyJet eller Vueling kan ta dig till Cambridge snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Paris och Cambridge för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Många av våra kunder som reser med flyg till Cambridge besöker ofta även London, Stansted eller Oxford. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Cambridge och de andra populära destinationerna.
Din flyg resa från Paris till Cambridge måste inte ta slut i Cambridge. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Cambridge är London, Stansted eller Oxford. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Stansted eller Oxford kan Omio hjälpa dig!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Cambridge
Cambridge
Bekvämligheter

Flyg från Paris till Cambridge: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver