Flyg Nürnberg Prag

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
30 mars
fre
31 mars
lör
01 apr.
sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Nürnberg till Prag Flyg

distanceAvstånd251 km
changesDirekt flygNej
carriersFlygbolagEurowings

Flygresor från Nürnberg till Prag är 251 km lång med våra partners som Eurowings. Direktförbindelser med flyget finns också. Passagerare flyger oftast från Nuremberg Albrecht Dürer Airport och landar på Prague Vaclav Havel Airport.

Flygbolag: Eurowings flyg från Nürnberg till Prag

Res med Eurowings flyg mellan Nürnberg och Prag till fantastiska priser. Omio hittar och biljetter till över 1 000 resebolag åt dig; allt på en plats.

Eurowings

Eurowings är Tysklands ledande lågprisflygbolag och erbjuder ett urval av Smart-, Best- och BIZclass-tariffer för din nästa flyg från Nürnberg till Prag.

Restips: Flyg från Nürnberg till Prag

Restips: Ta ett flyg enkelt till Prag. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Nürnberg to Prag.
FAQs
När du reser från Nürnberg till Prag med flyg är avståndet mellan Nürnberg och Prag ungefär 251 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flygbiljetter så tidigt som möjligt!

Innan du påbörjar din resa med flyget från Nürnberg till Prag kan det vara bra att veta att Nuremberg Albrecht Dürer Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Nürnberg medan Prague Vaclav Havel Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Prag.

Du kan ta en flyg från Nürnberg på Nuremberg Albrecht Dürer Airport som ligger 7.9 km från centrum. När du kommer fram till Prag med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som flest resenärer använder är Prague Vaclav Havel Airport som ligger 15.3 km från centrum.

Många av våra kunder som reser med flyg till Prag besöker ofta även Berlin, Wien eller Budapest. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Prag och de andra populära destinationerna.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk